kosino píše:Takže lakování celé střechy v origo servisu je 12000,-. Nabídli mi, že to celé mohou udělat na havarijní pojistku, takže by mě to stálo 5000 na spoluúčasti. Další možnost je polepit kus střechy černou lesklou autofolií a pod folii to zakápnout korečním lakem, takže se jakoby opticky prodlouží okno a hrana bude víc chráněná, jde jen o to, jestli se ta rez bude pod folií zvětšovat, nebo zůstane tak jak je.
Jaký máte názor na to s tou folií? Mě se to docela líbí, protože původně jsem celou střechu chtěl nechat potáhnout do transparentní, ale ten černý pruh by nevypadal asi úplně zle...
Tak moj nazor:
Ak to das na havarijnu poistku, tak si pokazis bonus ( aspon myslim ), len preto ze

ta ma na haku, a keby ti to dali na zaruku tak o dostanu zaplatene tak ci tak.
Za 5000KC ti to nastrieka hocijaky neautorizovany servis + a ako tak vidime si dovolim tvrdit ze kvalitnejsie, tym chcem povedat ze ak ti to v servise

nastriekaju ako z vyrobi, tak to si mozu nechat
Ak nalepis na hento foliu, tak ti to bude hrdzaviet dalej, musel by si to miesto uplne ocistit / osetrit aby tam nebola hrdza. A ako neviem ci by som bol OK s pocitom ze

ma odpalkuje prec a ja si musim dat foliu na auto lebo ....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)