Já jsem právě do Rigumu napsal email Uvidíme, co mi odpoví.. To, co vyrábí Aristar jsem měl v minulém autě, a už to nechci.. Chci to, co fakt do toho kufru padne a bude to fungovat.. Obepne to kraje a bude to držet na místě. To, co oni pošlou smotané se nikdy nenarovná a je to na nic..
Já jsem zas v i20 , kterou má přítelkyně čistil vlhčenými ubrousky a následně vysával a ta protiskluzová gumová vrstva, co je uprostřed, se mi začala při prvním čistění drolit.
Tu gumovou od RIGUMu jsem kupoval tátovi a vypadala úžasně.
Pokud někdo nepotřebuje 4cm vysoký okraj, tak si myslím, že je to lepší volba, teda alespoň pro mně ano.
Hyundai i30 kombi 3.gen 1,0 T-GDI Trikolor+Komfort Ara Blue (09/2017) Arouš
Fakt? Já ji ochmatával - měl jsem ji v mazlíkovi, než mi jej předali - a byla to guma.. Nebylo to umělé.. Samozřejmě mi ji tam nenechali a měli mooooc problémů s tím, to nechat.
Ja som kupil tu od Aristaru a nemozem na nu povedat kriveho slova. Perfektne sedi a nie je to cisto umela hmota. Je to nejaka kombinacia pvc a gumy takze aj ked cestovala dva dni z CZ na SK zrolovana tak do kufra sadla perfektne hned po rozrolovani,vid foto. Samozrejme na vozenie zrolovanej v kufry pre pripadne pouzitie to nie je, ale ja ju tam budem mat celu zimu koli kociku a v lete ju vylozim v garazi a hodim do kufra len ak budem potrebovat vozit nieco bordelozne...ale je tu aj moznost ze ju tam necham nastalo.
Přílohy
IMAG0786-1024x768.jpg (219.91 KiB) Zobrazeno 3817 x
Rozhodně doporučuju gumovou-ať z Rigumu,nebo počkat na Rezaw z Polska-gumovou,ta z Aristaru je plastová s protiskluznou gumou uprostřed.Sedí perfektně-to je pravda a pokud ji v kufru jen máte položenou a nic nevozíte,je v pohodě.Ale pokud kufr využíváte a používáte,stojí úplně za ho...
Pokud si vzpomenu,udělám zítra fotku,jak vypadá po 3 měsících "používání"
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 40000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Jen píšu, co jsem obdržel.. Docela mne to naštvalo. Taky doufám, že to tak nebude a nakonec to vyrobí. Přesně, jak se píše - měl jsem ARISTAR v minulém autě a když se používá, je to na nic..
Vanička Aristar plastová s protiskluzem po 3.měs. používání
20171207_151159.jpg (72.87 KiB) Zobrazeno 3625 x
20171207_151208.jpg (107.05 KiB) Zobrazeno 3625 x
20171207_151217.jpg (97.96 KiB) Zobrazeno 3625 x
Za ty peníze trochu drahá sranda,ale zase mnohem lepší,než nic...
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 40000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.