dálková světla
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Hmm Dík za radu... a za velmi řadné upozornění, že je to na světlech to je ti podobnémirpie píše:Coupé 1.generace má na potkávacích H1 a na dálkách také H1. A mimochodem, na každým světle je to napsaný !!
myslel jsem, že mam v dalkovych třeba špatnou žarovku páč svítí uplně na Pí.. do jednoho bodu a funkci dálkovych světel vůbec neplňí
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Řeším úplně stejný problémy koupil jsem do coupátka H1 z benzinky nevím vyrobce a nevidím stím na metr daleko večír nejdřív jsem si myslel že zo mám špatně seštělované tak jsem byl na regroskopu a tam je to dobrý akorát jsem je ještě vís zvedl aby na horů šli vís než dolů no a jinak když jsem stím pak vyjel tak jsem zjisil že je to o trochu lepší vydím asi tak na 2 metry no a tak si teď myslím že to jsou žarovky že mají malou svítivost. Přemýšlím že bude lepší koupit nejspíš xenony když už tak už koukal jsem na nějaký lepší H1 a ty vyjdou jak tady už někdo psal cca 800,- za kus a to když spočítám tak přihodím dvakrát tolik a koupím xenony
s těmi dálkovými mám podobný problém. Ne že by svítily do bodu, ale spíš je špatně řešený, že poloha dálkového světla se šteluje spolu s potkávacíma, jsou na stejným plastu. Když položíš na zem potkávací, položíš i dálkový, totéž štelování doleva doprava. Třeba dálky bych potřeboval dost zvednout, ale tam už jsem na limitu u potkávacích světel. Mám tam xenony a to už bych dost oslnoval.
Nejdřív zkus seštelovat světla doleva/doprava. Pokud myslíš tím, že ti svítí do bodu jako že se paprsky obou světel protínají, tak vem jen křížový šroubovák a nahoře na čele u každého světla je otvor pro šroubovák ke šroubku na světle, kterým se to šteluje (mluvim ted jen o 1.generaci). Pak může být také problém v tom, že žárovka je v patici špatně nasazená a paprsky odražené od paraboly kvůli špatné poloze žárovky směřují jinam. Nebo špatná žárovka...
Nejdřív zkus seštelovat světla doleva/doprava. Pokud myslíš tím, že ti svítí do bodu jako že se paprsky obou světel protínají, tak vem jen křížový šroubovák a nahoře na čele u každého světla je otvor pro šroubovák ke šroubku na světle, kterým se to šteluje (mluvim ted jen o 1.generaci). Pak může být také problém v tom, že žárovka je v patici špatně nasazená a paprsky odražené od paraboly kvůli špatné poloze žárovky směřují jinam. Nebo špatná žárovka...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
TO : Mirpie
čau chci se tě zeptat ...jak jsis koupil Coupe tak jsi psal že ti nesvítila palubovka a budíky že?? Chystam se o vikendu vyměnit podsvíceni budíku za červenou barvu...v budiku vim kolik přijde žarovek ale kolik je jich v prostřednim panelu ??? chci je koupit zitra rači koupim vic ale aspon tak orientačně kolik jich je?? dík
čau chci se tě zeptat ...jak jsis koupil Coupe tak jsi psal že ti nesvítila palubovka a budíky že?? Chystam se o vikendu vyměnit podsvíceni budíku za červenou barvu...v budiku vim kolik přijde žarovek ale kolik je jich v prostřednim panelu ??? chci je koupit zitra rači koupim vic ale aspon tak orientačně kolik jich je?? dík
jéé, to už je dávno, co jsem to měl celé rozdělané. Ted nechci kecat, ale myslim, že pod středovým panelem víc jak 3 žárovky nenajdeš... No když si jich koupíš o 2ks víc, nic nezkazíš.. Třeba tam je jen jedna centrální, možná tam jsou tři, fakt nevim...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance