Zvyseny proudovy odber pri vypnutem zapalovani
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se dneska odhodlal že to konečně změřim, ale nejdřív sem chtěl vyměnit ty parkovačky... bože, sral sem se s tim asi hodinu a to fakt nekecám.. za boha se mi nepovedlo tu malou žárovičku vyndat z patice, fakt sem nepřišel na způsob.. pak sem zaboha nemoh dát zpátky tu H1 na dálkový, no myslel sem že u toho vykvetu, když sem to tam dal, tak sem byl tak vytočenej, že multimetr sem ani nevytáh z kufru, ale sednul sem, a jel sem trochu probudit město a uklidnit se.. takže sorry, zase nic.. ale jak vidíš, asi by ti to tolik brát nemělo
No tak jsem se k tomuto memu problemu po nejake dobe vratil a konecne odhalil v cem byl problem:) Kvuli vymene autoradia (z originalu Hyundai na nove LG) mi tam pridavali rele na vysouvani elektricke anteny. No a prave to rele bralo pri stani ten proud, bez nej to bere asi 20 mA.
No tak jsem se na celou elektrickou antenu vykaslal, koupil obycejnou a jsem konecne bez starosti:)
No tak jsem se na celou elektrickou antenu vykaslal, koupil obycejnou a jsem konecne bez starosti:)
Hyundai Lantra 2.0 rok 2000
- KMBlendi
- **
- Kontaktovat uživatele:
Dle norem musí každa jednotka po vypnutí klíčku mít max. 1mA odběr..tudíš podle toho jakou maš vybavu musí být odber max. kolem jednotek až desitek mA.
S tou antenou, asi bych to tomu kdo ti to tak namontoval omlátil o hlavu, protože to jak to udělal je neprofesionální a neodpovídá to normam a nehlede k tomu že relé při sepnutem stavu celkem dost hřeje , muže to být v některých případech i nebezpečné..
S tou antenou, asi bych to tomu kdo ti to tak namontoval omlátil o hlavu, protože to jak to udělal je neprofesionální a neodpovídá to normam a nehlede k tomu že relé při sepnutem stavu celkem dost hřeje , muže to být v některých případech i nebezpečné..
Lantra 99 J2 sedan.