![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jestli me to nadchne, tak je to v prdeli
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
vdaka za vysvetlenieMr. HYUNDAI píše:S předními sedadly se to má tak, že pokud mají nastavitelnou délku sedáku, tak nejde instalovat odvětrávání a obráceně (tedy odvětrávané sedačky nemohou mít stavitelnou délku sedáku). Fastbacky, které jsou vyrobené mají nastavitelnou délku sedáku. Dealeři se při otázce co do výroby zadávat rozdělili na půl, takže se očekává, že nakonec půjde si vybrat.
CarPlay ide len cez USB kabelJindřich Král píše:Deegr: Pokud budu přebírat opravdu již v pátek 2.2., chystám se do Plzně vyzvednout kamaráda, takže bych tam odpoledne byl. Na druhou stranu, jakožto majitel permanentky na mou milovanou Viktorku, jsem v Plzni minimálně 2x do měsíce po dobu sezóny, takže termín na srázek určitě najdeme.
JoKo: Také jsem byl překvapený, protože na oficiálních obrázcích jsou a dokonce je zmiňuje i popis výbavy na CZ webu. V ceníku ovšem zmíněny nejsou, takže u nás asi vůbec nebudou. Je to škoda, ale zrovna tohle pro mě není rozhodující prvek výbavy. Stejnou chybu, nejspíše okopírovanou z popisu výbavy HB/kombi mají i u panoramatického střešního okna, kde se píše, že jde o dvoudílné, s přední části elektricky posuvnou. Zde je pouze samotné střešní okno zhruba nad předními sedačkami a zbytek je již pouze tapecírunk. Jinou špatně uvedenou informaci jsem prozatím nevypozoroval, snad se již nic jiného neobjeví.
Jednu otázku bych přesto měl - prodejce zmiňoval, že Apple CarPlay bohužel nelze v České republice z legislativních důvodů využít, je prý nějakým způsobem mobilním telefonem v CZ blokované. Na YT jsem viděl několik videí, kde např. ve Škodovkách normálně použitelné bylo. Samozřejmě s tím, že nefungují české názvy jmen, měst nebo ulic. Má s touto funkcí, kterou bych rád využíval, někdo nějakou osobní zkušenost? A lze u této generace i30 provést spojení pro CarPlay bezdrátově, nebo je nutný USB kabel?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |