Mirus30 píše:Nelze nez souhlasit, v tehle barve bych si na to zvyknul.... Ale....vorlajz píše:Moon Rock jasně nejlepší barva z nabídky!!!
gratuluji k autu... ať to jezdí...
... i40 to není...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Mirus30 píše:Nelze nez souhlasit, v tehle barve bych si na to zvyknul.... Ale....vorlajz píše:Moon Rock jasně nejlepší barva z nabídky!!!
gratuluji k autu... ať to jezdí...
No kua gratulujem pozeram Plesivec FRESH....Nedaleko dedina odkial pochazam. Plesivec ZS.Chamaco píše:Ahoj, od včera som už aj ja majiteľom skvelej i30 kombi 1,4T-GDi 103kw so 7 stupňovým automatom a Famili výbave + full led svetlami a Moon rock farbe.
Môže dať aj stretko a pokecať keď pôjdem domov. Najťažšie šli ŠPZ, fakt to chce mať guráž skoro plech ohnúť, ale dá sa to.Chamaco píše:Ja som priamo z RV, len prvá cesta bola do Plešivca, nechcel som ísť hneď do mesta. A ešte bolo svetlo tak som tam porobil pár fotiek.
Ale je fajn vedieť že je niekto blízko s takym autom ako mám ja.
Akurát chcem tie žiarovky vymeniť jak si už čítal v druhej téme. Všetko išlo v pohode pri výmene? Idem pozrieť to tvoje vlákno, aké žiarovky si použil.
1. kupoval som v presoveChamaco píše:Okej, niekedy sa môžeme stretnúť. Ináč na základe tvojho vlákna a skúsenosti s tými škrabancami, som si ešte pred podpisom poriadne skontroloval celé auto. Či tam nie je škrabanec, či nie je niekde väčšia fuga ako má byť.... Ešte predtým som čítal, aké problémy si mal s tým ty. Ty si kupoval tu v RV v Autocentre? My sme zatiaľ nemali žiaden problém. Jedine čo sa nám nepáčilo, že auto už týždeň stálo u nich v sklade a neboli schopný znikade zohnať prepravné značky. Týždeň trvalo kým sa nejaké našli. Tak sme si riadne vycvičili trpezlivosť . Po večeroch sme sa chodili prechádzať dole do predajne a pozerať naňho a ešte čo ma zarazilo, že pri preberaní nemali k dispozícií ani jeden pár zimných pneu. Už keď sme 19. januára objednávali auto sme im povedali, že chceme pneu aj to, že aké. Ešte v pondelok ráno som im volal, nech nám prezujú gumy na zimné a oni mi zapotia, že nemajú na sklade pneu, tie budú dodané až v strede apríla. Tak ma to kus naštvalo, že vedeli o tom a aj tak neobjednali na čas. A to isté vanička, tá príde až koncom apríla. Vraj len teraz ju začínajú vyrábať do kombi, aj to nie originál. Hlavne, že na nette som už videl, že sa riadne predávajú.
Ešte by ma zaujímalo, možno aj niekto iný - Ako spojazdniť vo výbave Famili, že po zavretí auta mi automaticky vytiahne stiahnuté okná? Stiahol som vodičové, na palubovke to ukázalo, že je stiahnuté okno keď som vybral kľúč. Ale ak som zavrel auto, tak okno sa nevytiahlo. Ostalo stiahnuté ako som nechal. Je to v tejto výbave vôbec?
A ešte, je možné z volantu ovládať telefónni zoznam, alebo iba posledného volajúceho sa dá vytočiť? Či vyhľadať kontakty sa dá jedine z rádia?
Chamaco píše:Okej, niekedy sa môžeme stretnúť. Ináč na základe tvojho vlákna a skúsenosti s tými škrabancami, som si ešte pred podpisom poriadne skontroloval celé auto. Či tam nie je škrabanec, či nie je niekde väčšia fuga ako má byť.... Ešte predtým som čítal, aké problémy si mal s tým ty. Ty si kupoval tu v RV v Autocentre? My sme zatiaľ nemali žiaden problém. Jedine čo sa nám nepáčilo, že auto už týždeň stálo u nich v sklade a neboli schopný znikade zohnať prepravné značky. Týždeň trvalo kým sa nejaké našli. Tak sme si riadne vycvičili trpezlivosť . Po večeroch sme sa chodili prechádzať dole do predajne a pozerať naňho a ešte čo ma zarazilo, že pri preberaní nemali k dispozícií ani jeden pár zimných pneu. Už keď sme 19. januára objednávali auto sme im povedali, že chceme pneu aj to, že aké. Ešte v pondelok ráno som im volal, nech nám prezujú gumy na zimné a oni mi zapotia, že nemajú na sklade pneu, tie budú dodané až v strede apríla. Tak ma to kus naštvalo, že vedeli o tom a aj tak neobjednali na čas. A to isté vanička, tá príde až koncom apríla. Vraj len teraz ju začínajú vyrábať do kombi, aj to nie originál. Hlavne, že na nette som už videl, že sa riadne predávajú.
Ešte by ma zaujímalo, možno aj niekto iný - Ako spojazdniť vo výbave Famili, že po zavretí auta mi automaticky vytiahne stiahnuté okná? Stiahol som vodičové, na palubovke to ukázalo, že je stiahnuté okno keď som vybral kľúč. Ale ak som zavrel auto, tak okno sa nevytiahlo. Ostalo stiahnuté ako som nechal. Je to v tejto výbave vôbec?
A ešte, je možné z volantu ovládať telefónni zoznam, alebo iba posledného volajúceho sa dá vytočiť? Či vyhľadať kontakty sa dá jedine z rádia?
ved to ze je to na zaslanie take neforemne. Aj ta vzdialenost. Ale dobru cenu ti dali. Za pokus to staloChamaco píše:helou: To okno skúsim dnes vyskúšať, dúfam že pôjde.
Jaro-zv: Servus, áno o tvoju som mal záujem ešte predtým ako nám prišlo auto. Ale mal si tam, že neposielaš, tak som ti ani nepísal. Do ZV to nemám najbližšie a v salóne mi ju objednali za 30 eur.
Ahoj. Ved toto. . preto aj moju predavam. Chcem si objednat tuto:Gluck píše:Kluci jak to je když si dám do kufru vaničku. Hyundai má v podlaze úschovné schránky ale když si tam dám vaničku tak přijdu o využívání těchto schránek ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |