Nehoda s i30 fastback
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Nehoda s i30 fastback
Pokud je to pravda, tak uz mi pak dava smysl, proc vykupce z Mototechny nemeril lak nikde, kde jsou plastove dily.
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ak ti vymenia dvere, tak by si o tom mal vediet. Pretoze menene dvere proste zacnu reznut, resp co kolvek sa na tych dverach bude diat tak sa narusi antikorozna uprava, sam to tak mam u Accenta. A to opravovali vo fakt kvalitnej lakovni
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
pokud si dobre pamatuju, tak pokud vznikne skoda 3. strane, tak je povinnost volat policii. Coz tedy chapu tak, ze pokud nejsi v TP zapsany jako vlastnik auta, mas povinnost volat policajty.JurajN píše:pokail viem k skodovej udalosti kde je odhadovana skoda pod 3300€ resp. 90.000Czk sa policia nemusi volat, ktora sa Vam len s istotou podakuje za "prizvanie" obdarenim pokutou a potom sa sami policajti v aute smeju ze naco ich volali. Staci si vzajomne vyplnit tlacivo o skode a pripadne odfotit OP + TP skodcu a najprv sa pokusit to riesit cez jeho PZP. Ak by sa jeho poistovna k tomu staviala laxne az odmietavo tak az potom to riesit cez svoju kasko poistku, zial uz s rizikom moznosti uplatnenia malusu, co ale nemusi byt uplatnene nakolko skodu zi si nezavinil sam.
i30 WG 1.6 GDI, New weekend, Cool red, MY 2015
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To je docela dobrá otázka, protože v aute co mám teď nově, jezdí i manželka, jako vlastník a provozovatel jsem já... Jak to tedy je s rodinnými příslušníky? A taky ten limit 100000kč, jak já odhadnu na ulici, jestli je to za 50000kč, nebo 150000kč? Každopádně v servisu mi řekli, že pokud bude cokoli na autě viset, mám PČR volat, dokud je to jen prasklé, odřené apod.že nemusím... tak si vyber
S tým laickým odhadom opatrne. Na toto by som si dnes trúfol tak po krupobití alebo len pri vyslovene šuchnutom karosárskom diele. V nárazníku stačí poškodený radar plus niečo navyše a môžeme sa nebezpečne blížiť zákonnému limitu škodovej udalosti.
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.