A to vždy bývalo v Čechách lacnejšie.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ja bol v Presove na druhej garancke nedavno cena 220 aj s vycistenim klimy. S turbom alebo stratou vykonu zatial problem nepostrehujem....ramon302010 píše:Tak mám za sebou 2. garančku. Rozhodol som sa pre Ekoauto Bardejov a musím povedať, že som bol celkom milo prekvapený. Hneď pri odovzdávaní auta som upozornil na dva známe problémy motorov 1,4 TGDI. Chrapľaví zvuk pri zrýchľovaní a vypadávanie výkonu tiež pri akcelerácii. Po skúšobnej jazde sa ma na moje prekvapenie technik opýtal, či si prajem vymeniť turbo.Oba problémy uznali, ale priznali, že zatiaľ s nimi výrobca nič neurobil a že výmena turba by bola určite zbytočná a možno aj kontra produktívna, keďže môj aktuátor je jeden z tých najtichších, ktoré tam vraj mali. Je pravda, že ten zvuk počujem len pri väčšom zaťažení motora a aj to musí byť v aute celkom ticho. Dohodli sme sa nakoniec, že turbo necháme tak a uvidíme o rok, či sa v tomto smere niečo u výrobcu pohne.
Takže urobili klasickú garančku: olej, filter olejový a peľový, brzdovka 0,5l ( čo sa mi vidí trochu málo....) a všetky tie ostatné kontroly čo robia. Auto mi bolo vrátené o 2,5 hodiny umyté, naleštené...... toto sa mi v Prešove nestalo. Celé ma to vyšlo na 197€. Avízovaná cena bola 220€. Asi dali nejakú zľavu. Inak technik mi prezradil, že vedia o tom, že
Prešov neuznáva nejaké problémy s turbom, ani výpadky výkonu pri zrýchľovaní a že už majú viac zákazníkov z PO práve kvôli tomu. Ja som ďalší.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |