Stringův pirátský club - pokec o všem bez omezení ;-)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stringův pirátský club - pokec o všem bez omezení ;-)
Volvo to zabilo už dávno před tím, když začalo používat místo své švédské ocele tu asijskou
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Neznáte někoho s Fastbackem ve výbavě Ultimate???
- Mr. HYUNDAI
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo o internetovém shopu s originálními díly pro Hyundai? Hledám už druhý den a nikde nic, co by se alespoň tvářilo jako prodej originálních dílů. Díky za rady, nebo případně kontakt na někoho, kdo by dokázal nějaké věci na Hyundai sehnat. V autorizáku je všechno neskutečný problém...
...originální díly tvoří pouze 20% nového vozu a 80% dílů dodávají do výroby subdodavatelé a to jsou takzvané díly značkové, označované také jako OE díly. Rozdíl je prakticky pouze v ceně, častokrát se jedná o identické díly vyráběné stejným výrobcem.
zdroj: http://www.servis-auto-moto.cz/co-je-to ... a-vyjimka/
Pozn.: teď už jen najít ten obchod, kde prodávají ony originální díly ....
zdroj: http://www.servis-auto-moto.cz/co-je-to ... a-vyjimka/
Pozn.: teď už jen najít ten obchod, kde prodávají ony originální díly ....
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
no...teorii bychom měli za sebou a teď ta praxe
jako opravdu se mi nedaří najít nějaký obchod, kde bych si mohl objednat díly z auta - konkrétně třeba nerezové pedály z verze N, nebo tuším že jsou i ve výbavě Ultimate, případně LED zadní světla (kolik by stály nové)...
jako opravdu se mi nedaří najít nějaký obchod, kde bych si mohl objednat díly z auta - konkrétně třeba nerezové pedály z verze N, nebo tuším že jsou i ve výbavě Ultimate, případně LED zadní světla (kolik by stály nové)...
- Mr. HYUNDAI
Motám se kolem víc jak čtvrtstoletí (to zní děsně ), ale na takový shop jsem ještě nenarazil. Buď díly natvrdo od dealera, ale to je za raketu nebo náhrady od prověřených výrobců (typicky třeba filtry) a pak eBay/Aliexpress.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Ale kdyby si narazil na to kde koupit ty stribrne pedaly a jak je namontovat tak to sem dej prosim vedet tak jsem se po nich shanel a zatim sem nasel jen na Aliexpresu nejake, kde ani neni videt jak se montuji.
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDi 103kW DCT 2019 (Polar White, Style, NAVI)
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
No, já chci určitě tyhle věci originál. Poptam u dealera až k němu pojedu dělat nástřik podvozku.
Asi jsem opravdu moc zhýčkaný od konkurence... Na Škodovky je krásný e-shop www.skoda-dily.cz tam člověk sežene 80% dílů, nějak po těch letech jsem si neuvědomoval, jaký je to luxus
Asi jsem opravdu moc zhýčkaný od konkurence... Na Škodovky je krásný e-shop www.skoda-dily.cz tam člověk sežene 80% dílů, nějak po těch letech jsem si neuvědomoval, jaký je to luxus
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám další otázku, na kterou jsem zde na foru nenašel žádnou odpověď. Zajímá mě, jestli si doma někdo měníte brzdové destičky - proč se ptám
Chtěl bych vědět, jestli je něco složitého na demontáži brzdových třmenů, abych je mohl nalakovat do barvy. Na Octavii jsem to dělal v namontovaném stavu a nebylo to moc dobře udělané, navíc jsem zaprasil i destičky, chtěl bych to teď udělat pořádně. Samozřejmě bych to nechal viset (nesundaval bych brzdové hadice).
Chtěl bych vědět, jestli je něco složitého na demontáži brzdových třmenů, abych je mohl nalakovat do barvy. Na Octavii jsem to dělal v namontovaném stavu a nebylo to moc dobře udělané, navíc jsem zaprasil i destičky, chtěl bych to teď udělat pořádně. Samozřejmě bych to nechal viset (nesundaval bych brzdové hadice).
pokud to umíš nebo si troufáš, tak nic složitého to není, povětšinou na dvou šroubech jsou třmeny upevněny, takže jen povolit a odšroubovat . . .
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem to nedělal ani neviděl dělat, manuálně zručný jsem, ale mám strach, abych něco nepodělal. Ani destičky jsem si nikdy neměnil. Někdo z Plzeňska, kdo by mi to ukázal