Mladoboleslavská zimní pidi slezinka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jo, beru ty vtípky na sebe a za to se omlouvám
Chtěl jsem celý ten kritický moment odlehčit, protože vím, že se MartasZ po tom zážitku necítil dvakrát dobře a kdo by taky jo.
Pro MartasZe:
Není to nic radostnýho a stát se to může každýmu, ale vezmi to z druhý stránky - při tý rychlosti, jak se to semlelo, jsi reagoval rychle a s přehledem. Díkybohu, došlo jen k otření druhýho auta a nikomu se nic nestalo a to je na tom to dobrý...
Chtěl jsem celý ten kritický moment odlehčit, protože vím, že se MartasZ po tom zážitku necítil dvakrát dobře a kdo by taky jo.
Pro MartasZe:
Není to nic radostnýho a stát se to může každýmu, ale vezmi to z druhý stránky - při tý rychlosti, jak se to semlelo, jsi reagoval rychle a s přehledem. Díkybohu, došlo jen k otření druhýho auta a nikomu se nic nestalo a to je na tom to dobrý...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
-
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě chlapy, já to beru.. když sem to psal Vendy, tak mi říkala, že mě chcete vyhecovat a že vám fandí Jinak myslim že sem taky napíše, páč z vás byla nadšená.. jak sem jí říkal, my z klubu sme prostě takový pohodáři a přesvědčila se o tom na vlastní oči..
Už to uzavřeme.. vcelku to bylo všechno supr a během tejdne sem dodám ještě fotky a videa od nás
Už to uzavřeme.. vcelku to bylo všechno supr a během tejdne sem dodám ještě fotky a videa od nás
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jen poznámka k tomu,že tvůj miláček(teď nemyslím auto )nemá rád kočky,Martaszi.Ani se jí nedivím,oni potvory vlezou všude ,no podívej ta se má .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Nooo, takže to shrňme..
... kdo neriskuje, nic neztratí, ale ani nezíská (spanilá jízda? to včera rozhodně nebyla! ). Blbnout je sqelé - s ROZUMEM! (stejně jako se chlastá jedině s Mírou! ). Kočky - jsou falešný, nevěrný, milují každého (není to trochu podezřelé? )... Vrrr.... Kdo se nebaví - nežije, přežívá... Extrém? - Někdo řádí moc, někdo vůbec..., střed? rovná se včerejší jízda... a komu se to nelíbí... však to znáte! Pusu Vám všem! a další live snad při brzském "sletu"! Jooo a - těšilo mě!!!
Hoškovice nikdy více, radši kulku do palice!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hm to sice možná jo! Ale jestli že to má jít ještě na rovnání, tak proč?
4Wendulka: Vítej!!!!
4MartasZ: vidíš taky je tu mezi náma jako Wendulka s dvojitým W tak jak jsem to psal včera tobě Wendy vypadá líp jak Vendy
4Wendulka: Vítej!!!!
4MartasZ: vidíš taky je tu mezi náma jako Wendulka s dvojitým W tak jak jsem to psal včera tobě Wendy vypadá líp jak Vendy
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že mam nemocný autíčko a bylo to až u MladýBolky
2 MartasZ: Člověče fakt R35p3ct, ten malej incident na dálnici by se jen tak někomu nepoved, sice to trochu nechápu ale to bude tím že sem čerstvej řidič
2 MartasZ: Člověče fakt R35p3ct, ten malej incident na dálnici by se jen tak někomu nepoved, sice to trochu nechápu ale to bude tím že sem čerstvej řidič
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)