A semnou si závody nedáš???black_sheep píše:to fak ta 63kW verze tak lita? to neni mozny ze to ujede 1.5tkam
doufam, ze farmari prijedes na pristi sraz to si musime dat sprint, me to pred tou generalkou hlavy vubec nejelo, jeste vymenim vlnovec, baterii a pockam, az jeste odhnije kus zbytecnosti a pak uvidime kdo z koho
1.3i : 44/55/53 KW ?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Reklama
Melkor
S tym by som nesuhlasil, nakolko ja mam
Accent 1.3 '95 a ma 62kW
Accent 1.3 '95 a ma 62kW
Hyuindai Accent '95, 1.3 62kw
mnoo... doufam, ze ma sonatka alespon tunu a pulivan píše:A semnou si závody nedáš???black_sheep píše:to fak ta 63kW verze tak lita? to neni mozny ze to ujede 1.5tkam
doufam, ze farmari prijedes na pristi sraz to si musime dat sprint, me to pred tou generalkou hlavy vubec nejelo, jeste vymenim vlnovec, baterii a pockam, az jeste odhnije kus zbytecnosti a pak uvidime kdo z koho
Re: 1.3i : 44/55/53 KW ?
Hujer píše:Ahoj!Melkor píše:Ahojte,
Pořád scháním a snažím se neuspěchat koupi. Už sem rozhodlej pro 1.3i (kvůli spotřebě a povinému ruční) ale nevím jaké jsou rozdíly mezy jednotlivými motory. V časopise Ojetiny psali že v žádném případě nebrat MPI ale 12V OHC. když jsem se byl podívat tak 12V SOHC sou buď 55 nebo 63 KW. Kterej je lepší co do spotřeby a životnosti? (jsem spíše ekojezdec než pirát silnic) Kterej z nich mi doporučíte?
Pak se taky strašně bojim hatchbaku protože jste tu psali že do kufru teče (skutečně sem se byl na tři podívat a ve všech byl narezlej kufr)... To si ale asi nevyberu, každý auto má něco.
Poradíte s tím výběrem motoru? Do 14ti dnů ho chci kupovat.Nemůžu se dočkat!!!
Díky
Ty motory jsou uplne stejny,jen u te 55kw je dana za skr.klapkou redukce s mencim otvorem a tato varianta se do cech nedovazela.Ja jsem pro vic konicku.A stou vodou v kufru si nic nedelej vse se da odstranit.
cauka.... prosimte nemas vice podrobnosti o tom zužení ...pac mam 55 kovou verzi a docela by mi udelalo radost kdybych to trosinku ozivil.... nejde to nejak ???
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
To nebol urcite odbornik ja 95 posledny mesiac a ma 62kw a je to fakt rozdiel!!!nazdarekMelkor píše:tak od odbornika v bazaru specialozovanem na hiunday sem se dozvedel ze u starsich motoru (do roku 96) se delali pouze 44 a 55 KW, takze sem koupil 55 uz jezdím, pošlu fotky
HYUNDAI ACCENT 1,3 12v rv96
No bohužel to moc odborník nebyl, protože jestli se nemýlím, 1.3 62kw začali dávat společně s GT 1.5 73kw v roce 1995.. Spíš se ti snažil vnutit to co měl asi v bazaru..Melkor píše:tak od odbornika v bazaru specialozovanem na hiunday sem se dozvedel ze u starsich motoru (do roku 96) se delali pouze 44 a 55 KW, takze sem koupil 55 uz jezdím, pošlu fotky
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012