Ahoj,Mr. HYUNDAI píše: ↑29 srp 2020, 17:26 Je taky potřeba rozlišovat zobrazování rychlostních omezení a zákazu předjíždění, které jsou součástí mapových podkladů a zobrazení se zapíná/vypíná v nastavení navigace a systém aktivního "čtení" značek, který se umí též zobrazovat v přístrojovém štítu a tam se také zapíná/vypíná.
tvoje info mně překvapilo. Mám také čtení značek "omezení rychlosti" a "zákaz předjíždění". Zobrazuje značky zachycené kamerou. Jsou vidět na panelu v kapličce i v panelu navigace. V nastavení navigace jsem žádnou možnost zap/vyp čtení nenašel, ani kdekoliv jinde v menu nastavení. V manuálu auta, ani navigace o tom není ani písmenko. Problém je v tom, že to co systém načte, pak smázne jen pokud načte značky konce omezení rychlosti, nebo předjíždění. Pokud je platnost značek zrušena první křížovatkou, nepozná to a omezení zobrazuje dál do alelůja, nebo do doby než načte další značky na které reaguje. Proto se domnívám, že z map nečte vůbec nic. Na dotaz Hyundai reagoval sdělením:
"Nejedná se o závadu softwaru navigace, ale o vlastnost. Systém inteligentního varování při rychlostním omezení (ISLW) je pouze přídavným systém a tento systém napomáhá s rozlišováním dopravních značek a není vždy schopen správně zobrazit rychlostní omezení a zákazy předjíždění."