Tam snad můžeš i teď. Jeden můj zákazník má odlétat příští týden do USA a v St. Marteen má přestup. Ale neřešil jsem, jestli může opustit prostor letiště...Mr. HYUNDAI píše: ↑26 úno 2021, 20:46 Ostrov sv. Martina. Praštil bych sebou na pláž před prahem dráhy letiště princezny Juliany .
My jsme loni měli objednanou severní Itálii u moře, není to Bibione, ale pár desítek km vedle. V červnu 2020 zrušeno, mám poukaz, rád bych tam v létě jel, uvidíme dle situace. My tam byli už 2019 a dětem se tam moc líbilo, takže prozatím není nutné vyhledávat nové destinace, alespoň do doby, než budou holky trošku větší.
Loni jsem platit zálohu už v únoru, letos nebudu předbíhat událostem a rozhodnu se na poslední chvíli, podle toho, jak to bude vypadat. On ten rozdíl mezi placením v únoru a v červnu nebude velký, stejně budou rádi, když jim tam někdo přijede. A pokud to nevyjde, tak ten voucher platí do června 2022, tak budu mít ještě jeden pokus...
Jinak mám dobré vzpomínky na atlantické pobřeží Francie, těsně nad severní stranou ústí Girondy: nádherné písečné pláže, čisté moře, lákavé možnosti výletů (Cognac, Bordeaux ), no ale jak jsem říkal, až budou dcerky větší. Je to dlouhá cesta a zatím by to neocenily...