Radary v Praze
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Radary v Praze
Jezdim taky s Waze a vetsinou tam dam na usekove mereni tempomat, kde nastavim o cca 3 km/h vyssi rychlost. Realna je pak stejna jako je na znacce (mereno podle gps, tacho lehce premeruje) a i tak je tam rezerva min. 3 km/h (tolerance radaru). A vetsina radaru je nastavena jeste vys, 5-10km/h nad limit, co je na znacce. No a i tak radu lidi predjizdim, proste si dali min na tempomat nebo ho nemaji a musi porad koukat na tacho.
červená i30 III/FL combi, 1,5 DPi / 81 kW, comfort
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
--- ex: ---
červený ford focus mk.I, 1,6i / 74 kW
červená škoda felicia Lxi, 1,3 MPI / 50 kW
červená škoda 130 GL, 1,3 / 43 kW
- Reklama
Buzer budky mají nastaveno +3km.Pjotr1 píše: ↑12 črc 2021, 14:42 mám praktickou zkušenost s tolerancí rychlosti pro překročení limitu :
u nás je na rovné silnici omezení na 30km/h. Občas tady měří strážníci. A když tahle jednou měřili, tak koukám že auto projelo výrazně rychleji, a další taky atd. Tak se jich jdu zeptat jak jim to jde a co měří. Oni mi říkali že mají limit 55km/h, že kdyby měli dodržovat 30km/h to by nikdo neprojel. Takto brali cca každé 20té auto.
Pokud měří policajti, samozřejmě to mohou brát podle svého uvážení.
V mém příspěvku výše mi šlo o to abych byl v limitu.
Blanku projíždím od začátku do konce, vždycky s tempomatem na 76 km/h (reálných 70), nicméně člověk si fakt musí dávat pozor na ty náhodný padesátky, kterejma se očividně na velíně velmi baví...
Problémem jsou ale spíš lidi, co se rozhodnou, že předjedou někoho kdo jede 69, ale zároveň se bojí jet víc jako tacho 70... Pak se tvoří krásný štrůdl.
Problémem jsou ale spíš lidi, co se rozhodnou, že předjedou někoho kdo jede 69, ale zároveň se bojí jet víc jako tacho 70... Pak se tvoří krásný štrůdl.
i30 Fastback - Engine Red, T-GDI 120, Trikolor Komfort