1. servisní prohlídka 1,5 CRDi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
tak som teraz napisal cez kontaktny formular na hyundai.sk
servisom v Trnave, Senici, Dunajskej Strede, Nitre a Trencine
kolko by u nich stala 1.servisna prehliadka na Accenta CRDi...
takze uvidime ci a co odpisu...
Sucasne: Hyundai Tucson 2022 1.6T-GDi 110kW Shine+ Teal
Predtym: Hyundai i40sedan 2012 1.7CRDi 85kW Style(+navi+Infinity audio+parkovacia kamera+xenony) SG
Predtym: Hyundai Accent 2007 1.5CRDi 81kW Elegance EB
Predtym: Hyundai i40sedan 2012 1.7CRDi 85kW Style(+navi+Infinity audio+parkovacia kamera+xenony) SG
keď som kupoval auto tu v DS, pýtal som sa hneď aj na servisné prehliadky. Povedali mi vtedy, že by to malo byť tak medzi 4000-6000 Sk. No veď sa uvidí. Ja pôjdem asi až koncom júla, teda po roku. všetkým, čo idú na servisné prehliadky držím palce, nech to majú čo najlacnejšie.rybana1 píše:tak som teraz napisal cez kontaktny formular na hyundai.sk
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
dik za info, vidim ze rozdiely su vseobecne dost velke(od 4 do vyse 9 tisic), samozrejme ze zalezi co vsetko robia, ale aj tak sa mi ten rozptyl zda sakra velky, preto si chcem vybratmajco píše:keď som kupoval auto tu v DS, pýtal som sa hneď aj na servisné prehliadky. Povedali mi vtedy, že by to malo byť tak medzi 4000-6000 Sk. No veď sa uvidí. Ja pôjdem asi až koncom júla, teda po roku. všetkým, čo idú na servisné prehliadky držím palce, nech to majú čo najlacnejšie.rybana1 píše:tak som teraz napisal cez kontaktny formular na hyundai.sk
Sucasne: Hyundai Tucson 2022 1.6T-GDi 110kW Shine+ Teal
servis
Caute, ked som obvolalal a mailoval servisom tak som zistil toto: servis v trnave garancka na diesel pri 15tis km, 6500sk - 7000sk, autopalace bratislava Predbežná cena prehliadky pri 15 000 km je 9000,- Sk. a volal som do presova a tam za 3500 - 4000sk.... cim je clovek dalej od ba, tym to ma lacnejsie....
veru áno, treba sa poriadne popozerať, kde by to mohlo byť najlacnejšie a či sa tam oplatí vôbec ísť. mám na mysli náklady na cestu + cena servisnej prehliadky.rybana1 píše:dik za info, vidim ze rozdiely su vseobecne dost velke(od 4 do vyse 9 tisic), samozrejme ze zalezi co vsetko robia, ale aj tak sa mi ten rozptyl zda sakra velky, preto si chcem vybratmajco píše:keď som kupoval auto tu v DS, pýtal som sa hneď aj na servisné prehliadky. Povedali mi vtedy, že by to malo byť tak medzi 4000-6000 Sk. No veď sa uvidí. Ja pôjdem asi až koncom júla, teda po roku. všetkým, čo idú na servisné prehliadky držím palce, nech to majú čo najlacnejšie.rybana1 píše:tak som teraz napisal cez kontaktny formular na hyundai.sk
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Re: servis
inak keď som kupoval auto, predajca mi hovoril, že veľa ľudí z BA chodí do DS na servisné prehliadky. sú tam spokojnejší aj s cenou a aj s prístupom. ale toto je myslím na každom, aby si vybral, čo komu vyhovuje.adam221 píše:Caute, ked som obvolalal a mailoval servisom tak som zistil toto: servis v trnave garancka na diesel pri 15tis km, 6500sk - 7000sk, autopalace bratislava Predbežná cena prehliadky pri 15 000 km je 9000,- Sk. a volal som do presova a tam za 3500 - 4000sk.... cim je clovek dalej od ba, tym to ma lacnejsie....
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Re: servis
no ja som zatiaľ na servisnej prehliadke ešte nebol. mňa to čaká asi až koncom júla. a to som tu už písal, že vtedy mi predajca hovoril, že v rozmedzí 4000-6000 Sk. ale to sa treba radšej opýtať. buď zavolať alebo zamailovať a určite ti veľmi radi povedia.adam221 píše:Ahoj... A ty chodis kam? Ak su v DS naozaj dobry tak tam poputujem aj ja A nevies nahodou ake maju v DS ceny? diq,
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Neviem kde na tie ceny chodite, Palace vôbec nedava Shell ale Castrol, ktory doporučuje Hyundai a Femoto už skončilo a ceny malo na vlas rovnake s Palace.
Ukony ktore sa musia robiť su rovnake pre všetky servisi a nemôžu niečo pri kontrole ukratiť alebo pridať navyše ak to nieje potrebne. Cenník za pracu by mal byť rovnaky lebo to odporuča importer každej značky.
Ukony ktore sa musia robiť su rovnake pre všetky servisi a nemôžu niečo pri kontrole ukratiť alebo pridať navyše ak to nieje potrebne. Cenník za pracu by mal byť rovnaky lebo to odporuča importer každej značky.
práce 1,8 hodin celkem 774,- Kč bez DPH
filtr oleje 248,- bez DPH
12V/5W celosklo 11,74 bez DPH (nevim co to je )
pylový filtr 668,- bez DPH
olej 5,5 litrů SLX professional 5W 40 celkem 2113,38 bez DPH
celkem 3815,- bez DPH a celkem tedy 4540,- s DPH
filtr oleje 248,- bez DPH
12V/5W celosklo 11,74 bez DPH (nevim co to je )
pylový filtr 668,- bez DPH
olej 5,5 litrů SLX professional 5W 40 celkem 2113,38 bez DPH
celkem 3815,- bez DPH a celkem tedy 4540,- s DPH
Hyundai Accent 1,5 CRDi VGT Elegance gold Beige 09/2007