Opravy laku - skrabance, preliaciny
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- *
Bohužel stejná zkušenost, barva orig. soupravy(350kč-Kladno) nesedí-mám natural gray, na tužce bylo napsáno neutral gray, tak jsem to ověřoval v centrále hyundaimotors a dle vin auta to bylo správné číslo barvy soupravy, která je v tomto případě světlejší a je to docela vidět. Předtím jsem měl černou orig. tužku na getze a ta perfektně seděla ?! Řešení je si nechat namíchat barvu u prodejce autolaků přímo s vlastním autem.
ACCENT 1,5CRDi-elegance 09/2007,NATURAL GRAY
Getz 1,6 sport 77kw(2003-2007)
Getz 1,6 sport 77kw(2003-2007)
- Reklama
... Predny naraznik ...
... Zdrawim was hosi ... pomozte kde si mam dat urobit toto a ci sa to vobec bude dat urobit ... ani newem kde som to cuchol do frasa ... a co taka sranda moze stat ? ... diky moc ...
Re: ... Predny naraznik ...
na to se vyprdni, zvlášť před zimou
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Re:
Tiež som kúpil origoš podľa VIN na moje auto, tiež farba nesedela keď mi to v servise zatreli (škrabance po strete s iným autom na parkovisku), ale momentálne (cca mesiac od zatretia) to miesto ani nevidím ak to vyslovene nehľadám. A keď človek jazdí a má špinavé auto tak je to ešte ťažšie nájsťPřemysl Hrdlička píše:Bohužel stejná zkušenost, barva orig. soupravy(350kč-Kladno) nesedí-mám natural gray, na tužce bylo napsáno neutral gray, tak jsem to ověřoval v centrále hyundaimotors a dle vin auta to bylo správné číslo barvy soupravy, která je v tomto případě světlejší a je to docela vidět. Předtím jsem měl černou orig. tužku na getze a ta perfektně seděla ?! Řešení je si nechat namíchat barvu u prodejce autolaků přímo s vlastním autem.
Edit: No musím sa opraviť, bolo to slabšie vidieť len preto že som mal poriadne zababrané auto, po vyumývaní to dosť vidno
Naposledy upravil(a) xwing dne 03 pro 2009, 12:34, celkem upraveno 1 x.
Re: Opravy laku - skrabance, preliaciny
Garcia007
Už sa to riešilo viackrát: je to plast, ten ti nezhrdzavie. Viem, je to nepríjemné, mne niečo podobné, ale vo väčšom, vykonala polovička. V servise som kúpil farbu s lakom a vatičkami (pre deti do uší-poradil mi to kamarát) som to zatrel a hotovo.
Už sa to riešilo viackrát: je to plast, ten ti nezhrdzavie. Viem, je to nepríjemné, mne niečo podobné, ale vo väčšom, vykonala polovička. V servise som kúpil farbu s lakom a vatičkami (pre deti do uší-poradil mi to kamarát) som to zatrel a hotovo.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Já si na každé auto nechal namíchat lak přímo na míru. Podle typu auta (VIN) a podle stáří vzal prodejce vzorník a šel to porovnat s autem. Použil při tom černobílou mřížku ve které je uprostřed díra. Ta by měla zabránit chybám vnímání barvy okem vzhledem k okolí. Nastříkal jsem si tím kliky a zrcátka a nikdo nepoznal že to tak není original Hlavne se tím dá vyřešit i problém blednutí toho plastu u zrcátka na starém accentovi. Na drobné opravy do ztracena vřele doporučuji. Cena za 250ml sprej byla cca 350.
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Budem sa musieť poobzerať po takej firme, ale na drobné škrabance podľa mňa nie moc vhodný sprej, lebo má veľký rozptyl. Štetčekom, alebo tou vatičkou zatrieš presnejšie tú malú odreninku. A sprej je na väčšie miesta. Ako píšeš, na kľučky a pod.
Pokud máš jen spray a potřebuješ štěteček, tak ho prostě přiložíš těsně k rozprašovači, nastříkneš barvu a už "maluješ"
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Melkorem - objednal jsem si origo lakovou tužku podle kodu z TP. Nesedí to ani trochu - jinak řečeno 400,- v řiti. Ono totiž podle lakýry jsou některé metalízy (a nejen ty) v současnosti ne dvouvrstvé ale třívrstvé - s tzv. podstřikem. Opravný lak doporučuju namíchat v lakovně - vyjde to levněji a bude to sedět odstínem.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
po jubilejnom 10 skrabanci som to uz prestal riestit - zapatlam tou dvojzlozkovou sadou a hotovo.. je to trochu iny odtien, ale na modrej to vidiet len vtedy ked je dokonale ciste auto (teda nikdy).. priorita pre mna je aby sa skrabnute miesto nechytilo koroziou a aby sa lak nelupal dalej (na plastovych dieloch)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- ZdeněkSvoboda
Taky už neřeším škrábance na autě.
Jak píše Mexičan, starám se pouze o to, aby se tam neutvořil rez apod., to znamená, že jsem si od drahé sestřičky půjčil obyčejný bezbarvý lak na nehty a vždy to jenom zatřel lakem, aby nebyl obnažený plech (plnič), po zaschnutí to na zlaté barvě, pokud to nehledám konkrétně, není skoro vidět.
Jak píše Mexičan, starám se pouze o to, aby se tam neutvořil rez apod., to znamená, že jsem si od drahé sestřičky půjčil obyčejný bezbarvý lak na nehty a vždy to jenom zatřel lakem, aby nebyl obnažený plech (plnič), po zaschnutí to na zlaté barvě, pokud to nehledám konkrétně, není skoro vidět.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové dneska první větší šrám . Na parkáči u obchoďáku zajíždím na místo a jeden pán couval z uličky a odnesl to můj LZ blatník a nárazník - nic vážnýho, ale lakovna to jistí. Ach jo. Zítra půjdu na pojišťovnu...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- ZdeněkSvoboda
Tak to na...re.
Co dodat, holt někteří couvají asi jako moje bývalka a to tak, že při couvání koukají dopředu Vraždil bych, kdyby mi to někdo takhle udělal, ale co se dá dělat, hlavně, že se nikomu nic nestalo
Pevné nervy a kdyžtak dej nějaké foto.
Co dodat, holt někteří couvají asi jako moje bývalka a to tak, že při couvání koukají dopředu Vraždil bych, kdyby mi to někdo takhle udělal, ale co se dá dělat, hlavně, že se nikomu nic nestalo
Pevné nervy a kdyžtak dej nějaké foto.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Aj ja som mal už párkrát namále. Posledne som bol s otcom v nemocnici a taktiež jeden dobrák sa rozhodol cúvať práve, keď mi otec nastupoval do auta. Až na tretie dlhé trúbenie tá "trúba" (akurát, že to bol chlap) zastala asi 15 cm od predného ľavého blatníka. Ale poviem vám-srdce v hrdle, ako sa u nás hovorí. Ešteže mám húkačku vymenenú.
A co pachatel, už leží na oddělení ARO ?!?! Proto radši zaparkuju klidně 200 metrů daleko a dojdu ... tyhle parkoviště, to je neštěstí a nový auto takovýhle průsery jenom přitahujecert píše:Tak pánové dneska první větší šrám . Na parkáči u obchoďáku zajíždím na místo a jeden pán couval z uličky a odnesl to můj LZ blatník a nárazník - nic vážnýho, ale lakovna to jistí. Ach jo. Zítra půjdu na pojišťovnu...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný