Hardcame, budes sa divit ale ano, to bol strasne dlhy pribeh...Hardcam píše:Engineer: ty mas zase Accentika, jo?
Ak vsetko pojde dobre chcel by som sa ukazat na Morave ale to je este neiste
Ale ano, opat ho mam
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hardcame, budes sa divit ale ano, to bol strasne dlhy pribeh...Hardcam píše:Engineer: ty mas zase Accentika, jo?
A to je dobre:)Engineer píše:Ale ano, opat ho mamHardcam píše:Engineer: ty mas zase Accentika, jo?
Pocuj inzinire. To si akoze kupil spat svojho krasavca ??? A za kolko ? Zarobil si ?Engineer píše:Velmi dobre... Poviem to tu a nahlas: Hyundai je hyundai, a kazdy mi moze hovorit co chce. ale v ziadnom inom auti sa necitim...
Proste nikde inde nemam taku pohodu za volantom ako za mojim staronovym Accentikom alebo fotrikovym Matrixom...
Hyundai ostane vzdy Hyundaiom
Kamaráde.. opravdu bys to měl natočit, protože já jel dneska mým Coupe po dálnici 220km/h a měl sem tam 6000!!!!! otáček.. takže tohle ti fakt nějak nemůžu sežrat.. nevěřim že by Accent 1,3 měl táááááákhle dlouhou převodovkuAntoncik_a_FIALKA píše:Jo fak jeli sme s otcem po dalnici z Teplic na Liberec a byla dloha rovinka a mirne z kopecka mel sem neco na 5000 otacek...Priste si vezmu kameru a na tocim to
Tak na to video jsem taky hodně zvědavý.Antoncik_a_FIALKA píše:Dobra, az pojedu tak vezmu kameru a natocim to
Tak tu prevodovku poskladali asi nenormalne Alebo ista nemecka automobilka sa pokusala o experiment na accentikovi a vysiel velmi dobre, tak to radsej vzdali... Lebo tam vsetko robia naopakMartasZ píše:Tak to potom jo.. ale zase i u WRC se nejezděj takový maximálky, tam jde hlavně o zrychlení a maximálka může bejt klidně jen 180.. záleží jak poskládaj převodovkuEngineer píše:Co ty vies, mozno ze ma Accentika 1,3 WRC verziu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |