VI American day v Luštěnicích
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
v gulaši je taky maso...heh jen smutně zavidim ale jak se tak koukam na ty fotky tak snad každej musi uznat že ty auta nemusí byt nijak vytuněny a i tak jsou nadherne...MartasZ píše:Jasně že tam byl gulášek.. a voněl tam všude kolem.. ale pro mě bylo lepší masíčko..Selshig píše:no a ja kdybych jel na sraz tak tě pohryžu..meleš o jidle a ja mam hlad jak vlk...miluji jidlo...a byl tam i gulašek???
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.. o tom to je.. je to klasika.. "americký svaly" škoda že vám tady nemůžu pustit ten zvuk.. to běhá mráz po zádech, z těch šestilitrů.. uhuuuuSelshig píše:...v gulaši je taky maso...heh jen smutně zavidim ale jak se tak koukam na ty fotky tak snad každej musi uznat že ty auta nemusí byt nijak vytuněny a i tak jsou nadherne...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně.. tak tenhle fešák byl neplánovaný zpestření toho programu.. kdy po jízdách zručnosti ho moderátor vyzval.. a on vjel taky na tu plochu, trochu se tam povozil.. něco o tom řek.. jako třeba že cena nějakých 1,8 mega.. že když to koupil, tak to mělo snad půl milionu mil najeto.. ale to bych kecal, jen vim, že to bylo ohromující číslo.. že to žere asi třicet na sto.. je to čtrnáctilitr.. a víc už si nepamatuju.. měl bomba klakson.. dá-li se tomu tak říct
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle koraby silnic na Americkejch silnicich nemaj problem s vydrzi, sou staveny na 1 000 000 mil to je pokud se nepletu pres 1 600 000 Km!!! Dokonce jsem slysel o kousku starsiho modelu P356 kterej ve sluzbach nejaky stavebni firmy nalital 2 000 000 mil... a tim si vyslouzil misto v muzeuMartasZ píše:Jo jasně.. tak tenhle fešák byl neplánovaný zpestření toho programu.. kdy po jízdách zručnosti ho moderátor vyzval.. a on vjel taky na tu plochu, trochu se tam povozil.. něco o tom řek.. jako třeba že cena nějakých 1,8 mega.. že když to koupil, tak to mělo snad půl milionu mil najeto.. ale to bych kecal, jen vim, že to bylo ohromující číslo.. že to žere asi třicet na sto.. je to čtrnáctilitr.. a víc už si nepamatuju.. měl bomba klakson.. dá-li se tomu tak říct
Naposledy upravil(a) Yurii dne 03 zář 2007, 21:41, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Jo tak tohle jsem taky viděl u nás v Mostě na vlastní oči prostě bomba.Yurii píše:Tenhle fešák:MartasZ píše:Kterej to je? ukaYurii píše:Krasny vozy ale po Camaru bych se nejradsi svez tim Peterbiltem 387 ten na fotkach je snad jedinej u nas a ma ho pokud se nepletu nejaka firma na prepravu abnormalnich nakladu. Jinak respect pri nejmensim polovinu aut muzu oznacit za American muscle... taky nekdy zavitam na podobnou akci
Jinak nejni problém, je to tam dvakrát do roka a fakt to teda stojí za to.. hlavně ta pohodová atmosféra.. spousta žrádla.. steaky, prase.. a já byl taky jako prase
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Peterbilt 387
Rok výroby: 2001
Firma/Řidič: Michal ***-nadměrná přeprava
Město: Benešov nad Ploučnicí
Motor motor: CAT C15 550hp (nejsilnejsi co se do nich daval)
zdvihový objem: 14.887 cm3
počet převodů: 18 stupňů (zlatej stred )
http://www.truckfest.cz/ustrucks/P1010001.JPG
http://www.antonisin.eu/
To vite kdysi jsem do techhle korabu silnic potvor byl poradne zazranej a den co den hral na compu 18WheelOfSteel
Rok výroby: 2001
Firma/Řidič: Michal ***-nadměrná přeprava
Město: Benešov nad Ploučnicí
Motor motor: CAT C15 550hp (nejsilnejsi co se do nich daval)
zdvihový objem: 14.887 cm3
počet převodů: 18 stupňů (zlatej stred )
http://www.truckfest.cz/ustrucks/P1010001.JPG
http://www.antonisin.eu/
To vite kdysi jsem do techhle korabu silnic potvor byl poradne zazranej a den co den hral na compu 18WheelOfSteel
Naposledy upravil(a) Yurii dne 03 zář 2007, 21:57, celkem upraveno 2 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!