Provizorně sme to zatim vypodložili nějakýma gumama a pořádně stáhli a skutečně je bouchání pryč..
Takže se bude objednávat to nový uchycení, snad nebude stát moc a snad to bude v cajku.. mazec, taková blbost a trápí mě to, už co sem to koupil
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Ahoj!mirpie píše:tak jsem objednal táhla zadního stabilizátoru a ty gumový pouzdra stabilizátoru. Obejdnával jsem v autodílech typu Auto Štangl, MJ auto, Auto kelly atd. Všude mi bylo řečeno, že uložení zadního stabilizátoru (ty gumový pouzdra) nedodávaj. V MJ auto mi řekli, že by to mohlo pasovat z Vectry B a jedno pouzdro za 40Kč....Tak jsem do toho šel, 40Kč za kus to je jak zadarmo. Když jsem viděl ty ceny od Laxo, za dvě pouzdra 820Ks... No uvidim. Jak moc je pracný to vyměnit? Ted směřuju dotaz na Martase a Hujera
Dále budu měnit těsnění víka ventilů, tak jestli někdo nevíte utahovací moment šroubů..
Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |