![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
by me zajimalo komu zacal hnit hyundai uz v zaruce? to jsem tam dal jen jako joke skoro a vono i to se deje... docela me posledni dobou zacinaj ty hyundaie udivovat, ze to zase tak ruzovy s nimi neni...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
tak borku jestli tobe zacne hnit to coupecko do pristich peti let tak me hyundai docela zklame..Borek píše:Slovo koroze moje auto neznáAni ďubka.
Ani sebemenší náznak.SPOKOJENOST
Šikmoocí soudruzi mě slíbili,že první puchýřek se ukáže po 20 letech-tak uvidím.black_sheep píše:tak borku jestli tobe zacne hnit to coupecko do pristich peti let tak me hyundai docela zklame..Borek píše:Slovo koroze moje auto neznáAni ďubka.
Ani sebemenší náznak.SPOKOJENOST
no nase lantra je o dva roky novejsi; stav podobny. na lemech bublinky, prahy sice na vymenu jeste nejsou ale letos me ceka nejaka ta prace a stejne si myslim ze to je tak na rok / max. dva.. uvidim o vikendu az to projedu bruskou, nevypada to moc pekneZdeněk LKN píše:Přeji pěkný den, moje auto jezdí od ledna 97 a mám najeto 170 tis. km. A už jsem musel měnit předloni prahy, minulý rok lemy a letos budu nyní měnit tlumiče, tak snad to tam nebude zhnilé. Dále mám novou vodící lištu skla v předních dveřích řidiče a na té samé straně jsem zjistil, že mi znila i zadní lišta , tak snad ji seženu novou. Druhá strana je zatím v pohodě.
Dost mě to zarazilo, neboť ty těsnící gumičky pravidelně čistím a ošetřuji Regumem.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |