Pridavne budiky a kam zapojit? scoupe

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

zdenek76 píše:tak nějak kolem 500,-
a kde to koupit pls ?
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Reklama

zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

eBay nebo klidně i nějaký český tuning shop, jen si zjisti jaký je závit na olejovém filtru a je to
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
asimo
**

Příspěvek od asimo »

zdenek76 píše:eBay nebo klidně i nějaký český tuning shop, jen si zjisti jaký je závit na olejovém filtru a je to
ta ako?chces tie budiky?
"mess with the best.. ..die with the rest"

http://www.youtube.com/asimoVT

hyundai coupe 2003 V6 GT
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

si rikal ze to vyfotis :))
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
asimo
**

Příspěvek od asimo »

shotik píše:si rikal ze to vyfotis :))
no bezim do auta.. pockaj 10min :twisted:

takze, tu je nosnik, jeden budik na tlak oleja a druhy na teplotu vody.. a este bonus, original OMP pedale.. vsetko mi ostalo este z predosleho auta..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

vsetko ti dam.. daj daku dobru cenu.. :D :twisted: :twisted:
Naposledy upravil(a) asimo dne 16 bře 2008, 20:39, celkem upraveno 1 x.

hyundai coupe 2003 V6 GT
LongStar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LongStar »

zdenek76 píše:eBay nebo klidně i nějaký český tuning shop, jen si zjisti jaký je závit na olejovém filtru a je to
no by me celkem zajimalo kde to sehnat ebay neberu jako odpoved naky cz shop zatim sem nehledal ale kdyz nekdo vi dke to sehnat tak to sem hodte!!
:hyu: S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

tohle nechci :))) myslel sem ze ukazes jak to vypada v provozu . pedaly mam svoje a teplotu vody sem nechtel :)))
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
LongStar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LongStar »

tak sem dnes ty brown budiky cidel na zivo a nic moc:) hmmmmm
asimo
**

Příspěvek od asimo »

su to decentne budiky.. nemusi to vsetko tak blikat trubit svietit.. chapes.. podla mna su to zatial najkrajsie. cierne ked su vypnute svetla.. a ked zapnes, pekne bielo-cerveno podsvietene.. parada.. :D

hyundai coupe 2003 V6 GT
Vladislav Bureš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

Chlapy a víte něco o těch budíkách ? zatím jsem tady viděl jen nějaké NONAME nevím ale budík za pár stovek nebude nic moc je sice hezké že to vypadá ale ty budíky jsou kůli praktičnosti a v podstatě jediné hledisko které by vás mělo zajímat je jejich přesnost neříkám u lehce na úpravách pošimraného atmosféráka je takřka buřt co si ukazuje ale u turbomotorů a zejména upravených to už má zásadní význam (narážím na Longstara) tam už je potřeba přesnost a takových zase tolika není jedny z nejlepších jsou VDO a Defi http://www.defi-shop.com/product/bf/bf_top.html takové budíky mají i signalizaci při nějaké poruše že se něco děje a není v pořádku. Neříkám nejsou nejlevnější ale jsou k něčemu já takové skoro noname mám a na rovinu kdyby se něco dělo s motorem přez zimu hned po startu tak na to příjdu pozdě že je třeba malí mazací tlak je to o tom jestli je vám milejší ušetřit a pak zadřít motor nebo mít jistotu a nad tím bych se především u upravování turbín zamyslel
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
shotik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shotik »

vis me jde jen o to abych vedel ze je motor ohratel nebo olej ohratej nic vic . nepotrebuju presny hodnoty . :) jestli ma 60 nebo 80 stupnu je mi sumak :)
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Vladislav Bureš
Kontaktovat uživatele:

shotik píše:vis me jde jen o to abych vedel ze je motor ohratel nebo olej ohratej nic vic . nepotrebuju presny hodnoty . :) jestli ma 60 nebo 80 stupnu je mi sumak :)
To je mi jasné proto jsem psal že pro atmosféráky i s drobnýma úpravama je to buřt šlo mi zejména o ty co to chtějí dát na turbínu a upravují jako Longstar a jiní kteří budou pořizovat budíky tam už jsou hodnoty důležité sice je hezké koupit si budík třeba za 700 ale mám pocit že el teploměr z tesca by udělal stejnou funkci za dvě stovky a k tomu je digitální :lol:
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
LongStar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LongStar »

no jen se na nek kouknul hned sem zaviral okno pak na podobny sem se koukal od HKS tadyty do toho spolecnyho hubu nebo jak se to jmenuje:) a cena no jejej to bych koupil 4budiky ten hub do kteryho to bezi a dal bych za to stejne jako za komplet kola:D nejsem maco!!! sic nevim kolik stojej ale ani sem to nehledal:D tolik bych proste za budik nedal !!! nerikam ze kupuju nejlevnejsi ktery najdu!! spis ktery se mi libej!!! pac budik za 1200,- uz snad o moc kecat nebude!!! samozrejmne ze bych tyhle budiky chtel pac jsou super i po desingovy strace super ale to za ne opravdu nedam!!to si radeji za ty love koupim vrtany drazkovany kotouce:)
jinak ty browny zas tak uplne cerny nejsou!!! kdyt do toho miri slunko tam je normalne videt:)
Vladislav Bureš
Kontaktovat uživatele:

LongStar píše:no jen se na nek kouknul hned sem zaviral okno pak na podobny sem se koukal od HKS tadyty do toho spolecnyho hubu nebo jak se to jmenuje:) a cena no jejej to bych koupil 4budiky ten hub do kteryho to bezi a dal bych za to stejne jako za komplet kola:D nejsem maco!!! sic nevim kolik stojej ale ani sem to nehledal:D tolik bych proste za budik nedal !!! nerikam ze kupuju nejlevnejsi ktery najdu!! spis ktery se mi libej!!! pac budik za 1200,- uz snad o moc kecat nebude!!! samozrejmne ze bych tyhle budiky chtel pac jsou super i po desingovy strace super ale to za ne opravdu nedam!!to si radeji za ty love koupim vrtany drazkovany kotouce:)
jinak ty browny zas tak uplne cerny nejsou!!! kdyt do toho miri slunko tam je normalne videt:)
Zaslech jsem že je bude objednávat zásilka pořádných budíků z japoponska celý set tlak vzduchu tlak oleje a teplota oleje a měly by vyjít tuším do 5000,- a cena je oto nižší kolik se toho objedná není to ještě 100%ní ale kdyby byl i tady zájem tak se určo ozvěte. Neříkám nejsou to malé koruny ale má to víznam
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

No a je to tu :) Jižík zase dostal nápad :) S datem blížícího se znovuvzkříšení mýho milovanýho Skupáče se mnou začali šít všichni čerti a řekl jsem si že by nebylo špatný mít budíček alespoň na ukázání tlaku turba... světýlka v palubce sou sice hezký ale za sluníčka nejsou moc vidět :( Navíc to vypadá docela zajímavě ;) Viděl bych to na tlak turba, teplotu oleje a teplotu vody v místě kde mívá obyčejně skupáč střední mřížky větrání popřípadě aby to bylo líp vidět ve sloupku u řidiče :)

Jen mne zajímá jak se takovej budík tlačení turba zapojuje... to vedou dráty do motorovýho prostoru kde je čidlo někde na sání?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Odpovědět

Zpět na „COUPE“