Na Mušově jsem byl loni na dovolenéSchwarzie píše:Tak jsem udělal takovou rychlovku, průřez pár výlety
http://schwarzie.vyjimecny.cz/vylety/
Celkem pěkné místečko...celkově u Mikulova je pěkně
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Na Mušově jsem byl loni na dovolenéSchwarzie píše:Tak jsem udělal takovou rychlovku, průřez pár výlety
http://schwarzie.vyjimecny.cz/vylety/
To jsem určitě nebyl, na mě v Jihlavě skoro nenarazíš, jezdím prakticky jenom do Žďáru, a jelikož bydlím nad Březinkami, tak to mám ven z města jen kousek.ZdeněkSvoboda píše:Nejel jsi minulý týden cca ve středu nebo čtvrtek po Žižkově ulici cca v 13:30 až 13:45??
Dával jsem tam přednost a po hlavní jel zlaťák a tak jsi mě napadl jediný ty??
Musíš je mít uložené někde na internetu (třeba na Moje auto.cz) Pak jenom zkopíruješ adresu obrázku...fotky a dáš to sem pomocí políčka Img (nahoře, druhé zprava).ovi píše:V sobotu 11.7. výlet do LESNÍHO BARU v Jeseníkách Horní Lipové-kdo nevidí -neuvěří. Uprostřed lesa samoobslužný bar,jednotná cena 10KČ za všechno -pivo limo fruka káva čaj slivovice rum vodka-pak hodíš peníze do plechvky ajdeš dál. potom z Ramzové lanovkou na Šerák ( mámo to jsou panoramata) . Accentik 1,4 benz. 4 dospělí -PV -Jeseníky a zpět spotřeba 6,2l/100km. Chlapi poraďte ja teď k tomu dodám fotky- jsem z toho jelen [/b]
Kde to je focené??lineduo píše:Tak už máme po dovolenke. Boli sme na Južnej Morave v Mikulove. Super. Krásna krajina, dobré víno, paráda. Mali sme so sebou bicykle, takže sme spravili cyklovýlety okolo Pálavy a Lednicko - Valtický areál. Veľmi pekné.
Otestovali sme strešný nosič (nedávno som o ňom písal), všetko bolo OK.
Aj keď prvý krát s bikmi na streche som na ceste asi trocha zavadzal, lebo som šiel dosť opatrne.
Je to v Mikulove, hneď zkraja, pekný nový penzionik.Kde to je focené??
Možná jsem tě viděl, pokud jsi byl tedy minulý týden na dovolené.
Ten nápis Kiwi a kola na autě jsem určitě zahlédl...i když je pravda, že jsem zlatých Accentů za celou dovolenou viděl asi 5
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |