Tomuto hovorim smola
Moderátor: Moderátoři
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na parkovišti ještě lepšího idiota ten odřel blatníky a nárazníky několika aut před domem včetně mě a nakonec jedné fábii nárazník urazil a to tím způsobem že skončil na jedné straně roštípaní na zemi a všichni tutéž červenou na svých poničených autech ale divné že jsem žádné červené auto parkovat u našeho baráku neviděl a to na množství stejně poškozených aut je divné
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- Reklama
Včera večer jsem přijel z víkendu a koukám na Atose, který mi stál před domem a málem jsem do něj z šoku naboural Accentem. Zadní nárazník totálně odřenej až na plast v délce cca půl metru. (K náladě mi nedodala ani manželka, která prohlásila: říkala jsem ti v pátek ať to přeparkuješ...... ). Malej ťukacec pochopím, to se holt stane, ale tohle je na vraždu.
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a co jsi udělal? Vypustil jsi psa s povelem: "TRHEJ, ŠUPÁK JE TO!!"jandaxx píše:Lidi jsou prostě čůráci. Nedávno jsem viděl, jak Mondeo nacouvalo koulí do Filcky takovým způsobem, že zarazilo značku do nárazníku. Čůrák v klidu odjel a zaparkoval o dvě místa dále, aby to nebylo na něj. Koukal jsem na to, když jsem byl venku se psem.
Nebo snad ne?
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
No jezevčíka by asi zašlápl. Co s takovým hovadem? Vytáhne na tebe bouchačku nebo kudlu.Lukino píše:No a co jsi udělal? Vypustil jsi psa s povelem: "TRHEJ, ŠUPÁK JE TO!!"jandaxx píše:Lidi jsou prostě čůráci. Nedávno jsem viděl, jak Mondeo nacouvalo koulí do Filcky takovým způsobem, že zarazilo značku do nárazníku. Čůrák v klidu odjel a zaparkoval o dvě místa dále, aby to nebylo na něj. Koukal jsem na to, když jsem byl venku se psem.
Nebo snad ne?
Tak nic sme neporiesili. Chlapik povedal, ze take auto kupil v Taliansku. Policajt pokrcil plecama a odisiel. Kedze sa nejedna pre nich o nic vazne tak na to dlabu. Cista skoda pre nas 5000Sk. Dnes je tak skurvena doba a tolko hajzlov, ze je to na plakanie.
Podiel na tom maju aj poistovne pretoze tie ich bonusy ludi odradzaju k cestnosti a serioznosti.
Tak prajem vsetkym aby sa im taketo veci nestali a vela stastnych km.
Podiel na tom maju aj poistovne pretoze tie ich bonusy ludi odradzaju k cestnosti a serioznosti.
Tak prajem vsetkym aby sa im taketo veci nestali a vela stastnych km.
Hyundai Atos Prime, r.v. V/2007
Renault Clio Grandtour r.v. XII/2009
Renault Clio Grandtour r.v. XII/2009
To je ještě v pohodě. Já jednou nechal auto na parkovišti a když jsem přišel za dvě hodiny, tak jsem ho našel pěkně dobitý. Celý pravÝ přední blatník orvaný a namáčknutý až na kolo. Musel jsem to vybouchat kladivem, abych mohl odjet. Jinak bych si tím blatníkem prořízl pneumatiku. Nový blatník stál 12, perleť metla 6, plastový podběh asi 2000 + práce. Celková škoda cca 25 000. Bylo to od nějakýho xindla s nákladním autem. Nacouval do toho tou kolejnicí, co mají vzádu. Osobák to nemohl být. A co, vypláznul jsem 25. Skoro jsem to obrečel. auto, opečovávaný mazlík, každý se za ním otočil.