Tuning Vysoké Mýto :)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to našel
Kdy,kde,jak,proč a s čím,se dozvíte na těchto stránkách je tam vše asi se přijedu podívat.......http://www.tuning-srazy.cz/2008/02/24/fashioncars-2008/
Budu tam sám nebo přijede ještě někdo,kdyby jel někdo kolem Kutný Hory tak mě jako napadlo že by sme mohli jet spolu...
Budu tam sám nebo přijede ještě někdo,kdyby jel někdo kolem Kutný Hory tak mě jako napadlo že by sme mohli jet spolu...
Renault Megane 1,6 55kw
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Značka auta mě vůbec nezajímá,jestli je to Hyundai,Subaru nebo Velorex mě je při nákupu nebo posuzování auta naprosto jedno,jen nemám rád,když se reklamním masírováním stává z lidí stádo důvěřivých ovcí. .Tady si třeba spousta lidí myslí,že každé Subaru je právě to WRX STi z rally .Ale těch tady jezdí opravdu jako šafránu a ostatní zrovna žádný zázrak nejsou .Zvlášť současná Impreza s motorem 1,5l se 77kW je parodií na auto.Psal jsem to proto,že je vytvořen Impreza mýtus,který je oprávněný POUZE u verze WRX STi,ale ostatní verze jsou slušně řečeno průměrné(i u Hyundaie má menší 1,4l motor větší výkon než 1,5l u Imprezy a zrychlení 12,4s není snad třeba vůbec komentovat a jen se -možná když si majitelé dají zlatá kola,modrou barvu a závodní samolepky na dveře,jak je u nás zvykem,tak se jejich "auto"promění v závodní legendu .) A to se netýká jen Subaru,je více automobilek,které se snaží vnutit reklamou názor,že auto co si kupujete je stejné,jaké jezdí rally nebo je přeci vyrobeno v Evropě(i když Turky a Araby,kteří do země XY utekli)a tudíž je kvalitnější ,že je nudné,šedivé a vypadá 50 roků stejně,ale né pane,to je právě ono,tak je to nejlepší a podobné nesmysly prostě nemám rád .U olejů, pneu,triček,bot,hraček....je to stejné.Nejsem ovce,umím si najít tech.informace,data,vyzkoušet,porovnat sám.Nepotřebuji číst reklamní bláboly pro ovce,abych věděl,co je dobrý výrobek. (A když vidím v TV reklamu Michelinu,s naší pneu objedete svět,či tak nějak-tak mám chuť vzít klacek a výrobce hnát kolem světa,aby zjistil,že 12500km co jejich "špičkové"a nejdražší pneu vydržely,je zatraceně málo a možná zapoměli v reklamě dodat-objedete celý svět,když sebou budete mít kamion náhradních Michelinek ).Takže to nebylo o tom,jestli mám nebo nemám rád Subaru.Pokud se ptáš,jejich vzhled se mě ani trochu nelíbí a takové auto bych si nekoupil,ani kdyby uvnitř byla technika mimozemšťanů(jako že není ) .Jsou lidi,kterým se může líbit a já to chápu,jen poukazuji na rozlišování dobrého výrobku a její parodie u jedné firmy(v tomto případě Subaru Imprezy).Lukino píše:ty Borku, že ty Subaru hodně nemáš rád viď?Borek píše:Se Subaru 2,0l(tzn.stejný objem jako tvé Coupe)nemá nejmenší naději na sprinty(a ani náhodou také na max.rychlost ).Slušně řečeno,Subaru bez turba je ŠUNKA Aby někdo neřekl,že jsou to jen řeči-zrychlení 0-100km/h-Hyundai Coupe tvůj ročník(102kW) za 9,2s,Subaru Impreza 2,0 (pokud je už s novějším motorem má 92kW(starší verze do roku 2000 měly 85kW)-tak ta s novějším motorem 92kW udělá 100km/h za "neuvěřitelných" 10,2s a max.rychlost má 190km/h,takže to je BÍDA .
Teď jen záleží na tobě,když neusneš na startu,než on to své prdítko roztlačí,tak se na Subaru můžeš dívat jen ve zpětném zrcátku .Ve Vysokém Mýtě jsem byl minule-sprinty jsou tam krátké(jezdilo se 300m) a teď jsem dokonce četl,že budou na 200m.Hodně štěstí .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht pač on si ho kamrád tak udělal koupil kola nastříkal si je na zlato a křídlo wrc a samolepky tak vypadáBorek píše:Značka auta mě vůbec nezajímá,jestli je to Hyundai,Subaru nebo Velorex mě je při nákupu nebo posuzování auta naprosto jedno,jen nemám rád,když se reklamním masírováním stává z lidí stádo důvěřivých ovcí. .Tady si třeba spousta lidí myslí,že každé Subaru je právě to WRX STi z rally .Ale těch tady jezdí opravdu jako šafránu a ostatní zrovna žádný zázrak nejsou .Zvlášť současná Impreza s motorem 1,5l se 77kW je parodií na auto.Psal jsem to proto,že je vytvořen Impreza mýtus,který je oprávněný POUZE u verze WRX STi,ale ostatní verze jsou slušně řečeno průměrné(i u Hyundaie má menší 1,4l motor větší výkon než 1,5l u Imprezy a zrychlení 12,4s není snad třeba vůbec komentovat a jen se -možná když si majitelé dají zlatá kola,modrou barvu a závodní samolepky na dveře,jak je u nás zvykem,tak se jejich "auto"promění v závodní legendu .) A to se netýká jen Subaru,je více automobilek,které se snaží vnutit reklamou názor,že auto co si kupujete je stejné,jaké jezdí rally nebo je přeci vyrobeno v Evropě(i když Turky a Araby,kteří do země XY utekli)a tudíž je kvalitnější ,že je nudné,šedivé a vypadá 50 roků stejně,ale né pane,to je právě ono,tak je to nejlepší a podobné nesmysly prostě nemám rád .U olejů, pneu,triček,bot,hraček....je to stejné.Nejsem ovce,umím si najít tech.informace,data,vyzkoušet,porovnat sám.Nepotřebuji číst reklamní bláboly pro ovce,abych věděl,co je dobrý výrobek. (A když vidím v TV reklamu Michelinu,s naší pneu objedete svět,či tak nějak-tak mám chuť vzít klacek a výrobce hnát kolem světa,aby zjistil,že 12500km co jejich "špičkové"a nejdražší pneu vydržely,je zatraceně málo a možná zapoměli v reklamě dodat-objedete celý svět,když sebou budete mít kamion náhradních Michelinek ).Takže to nebylo o tom,jestli mám nebo nemám rád Subaru.Pokud se ptáš,jejich vzhled se mě ani trochu nelíbí a takové auto bych si nekoupil,ani kdyby uvnitř byla technika mimozemšťanů(jako že není ) .Jsou lidi,kterým se může líbit a já to chápu,jen poukazuji na rozlišování dobrého výrobku a její parodie u jedné firmy(v tomto případě Subaru Imprezy).Lukino píše:ty Borku, že ty Subaru hodně nemáš rád viď?Borek píše:Se Subaru 2,0l(tzn.stejný objem jako tvé Coupe)nemá nejmenší naději na sprinty(a ani náhodou také na max.rychlost ).Slušně řečeno,Subaru bez turba je ŠUNKA Aby někdo neřekl,že jsou to jen řeči-zrychlení 0-100km/h-Hyundai Coupe tvůj ročník(102kW) za 9,2s,Subaru Impreza 2,0 (pokud je už s novějším motorem má 92kW(starší verze do roku 2000 měly 85kW)-tak ta s novějším motorem 92kW udělá 100km/h za "neuvěřitelných" 10,2s a max.rychlost má 190km/h,takže to je BÍDA .
Teď jen záleží na tobě,když neusneš na startu,než on to své prdítko roztlačí,tak se na Subaru můžeš dívat jen ve zpětném zrcátku .Ve Vysokém Mýtě jsem byl minule-sprinty jsou tam krátké(jezdilo se 300m) a teď jsem dokonce četl,že budou na 200m.Hodně štěstí .
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jerry159,prostě tak to u nás chodí .Hlavně přidat to obrovské křídlo a do kopce proti větru musí Subaru tlačit. K tomu není co dodat.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
k tomu není co dodat to máš pravdu jediné co jsem se dozvěděl dalšího o autě že si to nechal ještě teda čipnout to ho stalo 14 000 a mělo to dodat 15k a prý to nic moc nedodalo akorát prý je trochu znát dvojka prý když jede říkal na letišti rozjede se na dvojku a pak ubere trhne volantem a dá plnou tak se mu to roztočí to mi říkal ale nevím jestli tomu mohu věřit musel bych to vidět na vlastní očiBorek píše:Jerry159,prostě tak to u nás chodí .Hlavně přidat to obrovské křídlo a do kopce proti větru musí Subaru tlačit. K tomu není co dodat.
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
čaute... tak na sraz jedu zitra taky.. budu tam novým zlatým Accentem CRDi.. vice info na www.tuningcup.cz jinak dělam porotce
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Re: Ale
jo, jak říkáš, vypadá to hezky, ale míjí se to účinkem. Kola jsou fajn, jen by chtělo něco udělat s těmi černými klikami a zrcádky... Kámoš koupil Celicu, ale bohužel taktéž měl kliky a zrcadla černý. Koupil barvu a užj e to ok, hned to vypadá líp...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Jerry159 píše:k tomu není co dodat to máš pravdu jediné co jsem se dozvěděl dalšího o autě že si to nechal ještě teda čipnout to ho stalo 14 000 a mělo to dodat 15k a prý to nic moc nedodalo akorát prý je trochu znát dvojka prý když jede říkal na letišti rozjede se na dvojku a pak ubere trhne volantem a dá plnou tak se mu to roztočí to mi říkal ale nevím jestli tomu mohu věřit musel bych to vidět na vlastní očiBorek píše:Jerry159,prostě tak to u nás chodí .Hlavně přidat to obrovské křídlo a do kopce proti větru musí Subaru tlačit. K tomu není co dodat.
naštěstí kamoš má opravdové GT Impreza. Dvoulitr, čtyři vačky, 16ventilů, mezichladič stlačeného vzduchu (chlazený kapalinou), samosvorné diferenciály, zakrytovaný podvozek z 5mm tlustého plechu, ted tam má nově krátké řazení, blow off ventil. motor má 155kW (není to ještě wrx sti, je to GT z roku 97, předchůzce Sti) a fakt mu to jede....
Jinak těch 14kaprů o kterých si mluvil bych než za chip dal do renovace motoru (v mém případě zdviáhtka, řetěz a gufera ventilů)
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
u nas se sebaru bere uplne jinak , kdyz sem byl v US tak jich tam jezdi docela dost a je to bezna znacka a bezny auto, taky sem v jedne jezdil (subaru impreza) a je to takova fabie proste tak nejak mi to prislo (i ty plasty uvnitr a tak), snad tu nikoho neurazim Ale asi zalezi na tom jaka je to verze jak tu nekdo psal tech nadupanych je proste malo.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Blizzard
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ale
TO mozna jo, ale jeste bude zmena, chci cernou kapotu a budu mit cerny kola, ty se me libej vic :/ pak cerny svetla vpredu i vzadu, tekze ty zrcatka a kliky strikat nebudumirpie píše:jo, jak říkáš, vypadá to hezky, ale míjí se to účinkem. Kola jsou fajn, jen by chtělo něco udělat s těmi černými klikami a zrcádky... Kámoš koupil Celicu, ale bohužel taktéž měl kliky a zrcadla černý. Koupil barvu a užj e to ok, hned to vypadá líp...