a k cemu je dobra ta diodova sipka na vnitrni strane zrcatek?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
No asi to určitě jde,ale kdo má rozluštit ty obrázky,co jsou asi písmena? Není tu někdo,kdo to umí luštit?89majlo96 píše:ty kokso ta stranka je bombovaaaaa![]()
nasiel som tam karbonovu kapotu v prepcte za 369 eur, co je okolo 11 000sk
Keby ze sa snazim nieco od tade objednat tak mi to aj pride?
presne.tatchwud píše:No asi to určitě jde,ale kdo má rozluštit ty obrázky,co jsou asi písmena? Není tu někdo,kdo to umí luštit?89majlo96 píše:ty kokso ta stranka je bombovaaaaa![]()
No za noc to teda nestihnu: http://korejsky-jazyk.navajo.cz/laufas píše:presne.tatchwud píše:No asi to určitě jde,ale kdo má rozluštit ty obrázky,co jsou asi písmena? Není tu někdo,kdo to umí luštit?89majlo96 píše:ty kokso ta stranka je bombovaaaaa![]()
ani google si to moc nedava
No hej, len kolko by si prihodili za to?zdenek76 píše:zkuste kontaktovat korea-suv.cz, z Doctc.com jsem brával zboží a když se jim do toho bude chtít, tak to taky jsou schopní dotáhnout do ČR. Prostě jim pošlete odkazy na jednotlivé zboží a uvidíte, co z toho vyleze
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |