coupe: slaby vykon 2.0

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

mno, neco neni v poradku s mym coupatkem kdyz Vas tak slysim.. tak jsem premyslel, kdyby byla sekla brzda, tak kdyz pustim plyn tak to musi zpomalovat, ne? nebo se hrat disk.. nic z toho se nedostavuje... takze svicky, kabely.. nevim co jineho by to mohlo byt..? spotreba se zda byt v norme, 7.3l, 7.9l jsou tak nejak nejlepsi spotreby co zajizdim, i pri prasojizde nejdu pres 9l... :lol: startovani je taky v poradku... kruci.. a tlak paliva, vstriky? kdyby bylo neco s dodavkou paliva tak to asi spis cuka nez netahne, ze?
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

mirpie

Příspěvek od mirpie »

objektivně poznáš, že něco není v pořádku, když se domluvíš s jiným majitelem Coupé 2,0 a svezeš se s ním, nebo si dáte malý sprint někde na opuštěné silnici.
Debatu o topspeed dál komentovat nebudu, své jsem již napsal. Dál si stojím za názorem, že auto se 105kW nepojede reálných 244km/h, těžko pojede i těch 220..Reálně dosáhne tak 210km/h
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

V brzdách to nebude. To bys je utavil. Mně takhle jednou zamrzla ručka. Měl jsem auto na servise a mechanik ho nechal stát venku na mraze přes noc se zataženou ručkou. Já normálně odjel ze servisu. Vzhledem k síle motoru jsem nic nepoznal - destičky nebyly úplně zakousnutý do kotoučů. No a po dvou kilometrech cítím na křižovatce smrad. Tak vylezu ven a koukám, co se děje. Zadní kotouče byly do červena a úplně se z nich kouřilo. Tak jsem zahýbal ručkou, ono to nějak odskočilo a dojel jsem domu. Takže bys to určitě poznal. V nejhorším by se přehřál disk a vyteklo by ložisko.
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

misto vzadu

Příspěvek od delphino »

Cao, chtel bych se zeptat jak unosne je misto vzadu, jsem uz mesice rozhodnuty si tento vuz poridit, jiz se k tomu schyluje, ale ted jsem nekde narazil na kritiku zadniho prostoru..ja jezdim kazdy tyden ve ctyrech z usti n/l do plzne cesta na dve hodky, da se to vydrzet?ci ne jen vydrzet, ale jestli je to proste snesitelne, dekuji moc
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: misto vzadu

Příspěvek od Tringi »

delphino píše:Cao, chtel bych se zeptat jak unosne je misto vzadu, jsem uz mesice rozhodnuty si tento vuz poridit, jiz se k tomu schyluje, ale ted jsem nekde narazil na kritiku zadniho prostoru..ja jezdim kazdy tyden ve ctyrech z usti n/l do plzne cesta na dve hodky, da se to vydrzet?ci ne jen vydrzet, ale jestli je to proste snesitelne, dekuji moc
Který ročník? V každém případě mají ale všechny ročníky Coupé zadní prostor nadprůměrně velký vůči autům stejné katerogie (GT, cestovní coupé, subsporťák?).
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Asi je otázka, jaký čahouni budou sedět na zadních sedačkách. Jiný to bude u výšky 1,70 a jiný u 1,95. Obecně je tam méně místa na hlavu. Vzadu nad kufrem je i upozornění, abys při zavírání nepraštil ty zadní do makovice.
mirpie

Příspěvek od mirpie »

pokud budete jezdit ve čtyřech, Coupé si nekupuj
black_sheep
Moderátor

Re: misto vzadu

Příspěvek od black_sheep »

delphino píše:Cao, chtel bych se zeptat jak unosne je misto vzadu, jsem uz mesice rozhodnuty si tento vuz poridit, jiz se k tomu schyluje, ale ted jsem nekde narazil na kritiku zadniho prostoru..ja jezdim kazdy tyden ve ctyrech z usti n/l do plzne cesta na dve hodky, da se to vydrzet?ci ne jen vydrzet, ale jestli je to proste snesitelne, dekuji moc
muzu se optat, proc jsi to psal do tohodle tematu, kdyz je tady temat kde se resi zda-li koupit nebo nekoupit coupe habadej?

tak jsem zvedavy, cim to je, ale to auto fakt nejede :-)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
mirpie

Příspěvek od mirpie »

dobrá poznámka
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

ja na 2,7 to vidim tak na 230 , tachometrove mozna neco malo prez ale i tak to uz leze pomalu moc dlouho sem radeji nejel aby me nekde nevyfotili :) , je to pak dost o tom jestli je to opravdu rovina nebo mirne z kopce tech 244 na dvoulitr se mi zda taky hodne ja myslim ze ani s 2,7 by to realne nejelo tolik.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Odpovědět

Zpět na „COUPE“