Kupní smlouva-Chybí air bag
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem jak je to tam prisroubovany, po odcvaknuti dvou dekliku ze spodu volantu tak tam jsou dva srouby a kdyz jsem posvitil do vnitr tak je tam vydet krabycku kni vedou dratky tak pravdepodobne tam je snadmirpie píše:...jestli je co zničit
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je tam "vydět krabyčku",tak bych řekl,že tam airbag není.Joooo,kdyby jsi tam "viděl krabičku",tak je to v pořádku.zahyx píše:je tam vydet krabycku kni
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
tak krabičku tam mít můžeš, ale pytel tam být nemusí.... Jako tomu bylo u mně... A "drátky" do ní taky vedly, ale ty byly od klaksonu... Pokud chceš mít jistotu, sundej ty šroubky a odklop si pytel k sobě. Konketor bude pořád zapojený, takže žádnou chybu v jednotce si nezpůsobíš. A zezadu na té krabičce musí být žlutá nálepka s tíci varování a korejskými znaky....
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
takze tys nemel pytle, a co delala kontrolka? blikala asi po dobu peti vterin, nezavisle na ostatnich?? nebo uz na ni bylo poznat, ze je neco blbe...mirpie píše:tak krabičku tam mít můžeš, ale pytel tam být nemusí.... Jako tomu bylo u mně... A "drátky" do ní taky vedly, ale ty byly od klaksonu... Pokud chceš mít jistotu, sundej ty šroubky a odklop si pytel k sobě. Konketor bude pořád zapojený, takže žádnou chybu v jednotce si nezpůsobíš. A zezadu na té krabičce musí být žlutá nálepka s tíci varování a korejskými znaky....
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
blikala, poznat nebylo nic, snad jen to, že shlasla současně s kontrolkou od ABS...Doma po rozdělaní jsem tu prasečinu odhalil....Tehdy jsem se na tohle nezaměřoval... Dávám to dohromady. Volant s pytlem už mám, ted ještě tu jednotku a pytel spolujezdce, který tam sice mám, ale asi nevystřelil...
Jo, jinak zda má kontrolka blikat po dobu 5 vteřin si nejsem jist...Na samolepce, která je pod pytlem spolujezdce, se v německém jazyce píše, že kontrolka má 6x bliknout. Možná to dá těch 5 vteřin...
Ví někdo, od čeho je ten konektor? Od airbagu není a nachází se pod airbagem spolujezdce... Byl tam pak ještě jeden, třípinový, rovněž nezapojený.
Ty bazarový auta z Liberce a Ústí n/L jsou hrozný
Neznáš nějakého Jiřího Havlištu (1985) z Liberce? Měl to Coupé přede mnou a totálně ho doprasil... Ale díky mě už začíná být opět fit
Jo, jinak zda má kontrolka blikat po dobu 5 vteřin si nejsem jist...Na samolepce, která je pod pytlem spolujezdce, se v německém jazyce píše, že kontrolka má 6x bliknout. Možná to dá těch 5 vteřin...
Ví někdo, od čeho je ten konektor? Od airbagu není a nachází se pod airbagem spolujezdce... Byl tam pak ještě jeden, třípinový, rovněž nezapojený.
Neznáš nějakého Jiřího Havlištu (1985) z Liberce? Měl to Coupé přede mnou a totálně ho doprasil... Ale díky mě už začíná být opět fit
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Safra chlapi,neporadí mě někdo,kde je u tohohle modelu umístěná řídící jednotka bagů-chci zkontrolovat,zda nejsou vystřelené a nemůžu ji najít .Zdá se mi,jako by se v nich už někdo hrabal I jak říkáte,vyzkoušet zmačknout volant,zda tam bag je.....zkoušel jsem také mačkat a "něco"se mi nezdá.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- black_sheep
- Moderátor
mno to jsem treba myslel, ze to zhaslo soucasne tak na to jsem se predem informoval, pac takovy pripady jsem potkal taky behem shaneni auta.. s tema autama z Liberce, a Usti mas pravdu, proto jsem ho shanel odjinud, hehemirpie píše:blikala, poznat nebylo nic, snad jen to, že shlasla současně s kontrolkou od ABS...Doma po rozdělaní jsem tu prasečinu odhalil....Tehdy jsem se na tohle nezaměřoval... Dávám to dohromady. Volant s pytlem už mám, ted ještě tu jednotku a pytel spolujezdce, který tam sice mám, ale asi nevystřelil...
A Jiriho Havlistu neznam, ac je stejne stary,.. ale kdyz ho potkam, dam mu do zubu za tebe
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
to je nejaka nahoda nebo co . taky mam auto puvodem z usteckeho kraJE ))) a taky dojebavka )) ten capek to mel rok a to by me zajimalo jak t mohl takhle dojebat . t by s tim musel jezdit rally:) ale airbagy mam ))mirpie píše: Ty bazarový auta z Liberce a Ústí n/L jsou hrozný
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
to neni nahoda, tady to je vopravdu strasny vrakoviste ty bazary.. jsme byli v hradci a v pardubkach s kamosem na vejlete pro autak, jeste tenkrat pro moje coupe, a byli jsme prekvapeny.. jako zadny zazrak, ale par peknejch aut jsme nasli! kdezto u nas??shotik píše:to je nejaka nahoda nebo co . taky mam auto puvodem z usteckeho kraJE ))) a taky dojebavka )) ten capek to mel rok a to by me zajimalo jak t mohl takhle dojebat . t by s tim musel jezdit rally:) ale airbagy mam ))mirpie píše: Ty bazarový auta z Liberce a Ústí n/L jsou hrozný
to je fak jeden vrak vedle druhyho.. proste: "vrak, slepenina, vrak, slepenina, vrak, slepenina, vrak, slepenina, akorat tam vzadu, u plotu to je snad jedina vyjimka - tam stoji dva vraky vedle sebe!"
I ❤ cars
black_sheep píše:mno to jsem treba myslel, ze to zhaslo soucasne tak na to jsem se predem informoval, pac takovy pripady jsem potkal taky behem shaneni auta.. s tema autama z Liberce, a Usti mas pravdu, proto jsem ho shanel odjinud, hehemirpie píše:blikala, poznat nebylo nic, snad jen to, že shlasla současně s kontrolkou od ABS...Doma po rozdělaní jsem tu prasečinu odhalil....Tehdy jsem se na tohle nezaměřoval... Dávám to dohromady. Volant s pytlem už mám, ted ještě tu jednotku a pytel spolujezdce, který tam sice mám, ale asi nevystřelil...
A Jiriho Havlistu neznam, ac je stejne stary,.. ale kdyz ho potkam, dam mu do zubu za tebe
Až ho potkáš, omlať mu palici o kapotu.
Borku : tyhle bagy mi nepomůžou a navíc se mi ani nelíbí