Taky si říkám jestli to mám v mejch letech zapotřebí. Jinak ta klobáska a pivo jó to jo O. K.Kyrglik píše:Ty se honíš za kulatou věcí?Lituju tě Já jen koukám ,piju pivo a dám si opečenou klobásku.To je pro mě fotbalmacháček píše:Já bych možná i jel. Ale zatím mi do toho falíruje fotbal a nevím jestli ještě práce, tak se rozhodnu na poslední chvíli.
sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Jen se zeptám-jak to tam bude vlastně s pivem??Natočíme plasty,nebo z domova lahvoně.....Možná se to už řešilo,ale já nevím Já jen jestli si mám nějakou basu koupit tady,nebo něco až tam...Předem děkuju za odpověď
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Z Moravy i z Čech všichni pojedete přes Mladou Boleslav. Asi 5 km za křížením silnice od Jičína kudy (pokud jak jsem pochopil) pojedou Moraváci od HK a silnice R10 od Prahy je motorest "LETADLO" kde je dost parkovacího místa a ideální místo pro konečný sraz všech účastníků. A posledních 25 km pak možno skutečně společně a impozantně.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
To Kyrglik
jo no musime se poradne opit a nekdo se pak prokecne jinak s tim pivem jsem to resil uz s felotronem ze na tom ze bude pivo se shodnou vseci ale ja bych spis koupil becku!problem je ale v tom ze se asi neshodnem na znacce my sme dospeli k zaveru ze by byl dobrej pilsner nebo budvar ale kazdej ma jinej nazor,spatny je to pro toho kdo bydli nejbliz mimone protoze ten by tu becku kupoval nevim,podle me je to lepsi nez kdyby mel kazdej vlastni lahvace a nebo plasty ! vsak uznejte sami za vhodny jak to bude nejlepsi,muj nazor na to znate
Jiřa
Jiřa
Jiřa
Máš pravdu, Meexiko se totiž právě probudil ze zimního spánkuMasarina píše:Pokud mě do tý doby nepřejede bába z kaštanama tak jedu na 100%.ivan píše:Kde jsi tak dlouho Kyrglíku???? Já Tě marně čekám,že pojedemKyrglik píše: Jedes urcite na sraz??Ja snad taky,jsem z Chotesova-muzem delat kolonu:)))
spolu,nebo se připojím k plzeňským hundaistům!!!!
Já jsem ze Škrchleb u Staňkova!!!
Teď jde právě o to, až někdo napíše někam ty "instrukce" abych věděl v kolik pojedu. Myslel jsem tak v půl čtvrtý od Olympie. (u dálnice) Víte oba kde to je? Stíháte to? Když to půjde přes Prahu tak jsme před šestou tam. Ještě z Plzně je taky ROOM a Meexiko ale už jsem je tu dlouho neviděl, tak asi pojedem jen my tři.
Na sraz se nechystam... za všechno můůůže čas čas čas
Přeju Vám všem šťastnou cestu!
Hnuydai Accent 1.3 62kW r.95
Re: To Kyrglik
Já navrhuju, aby si každý koupil to co mu hrdlem projde a na co má - stejně tam jedem kvůli setkání se s podobně trefenejma a tu peřbu beru jako nezbytný doplněk akcičky. No a po tom 5-tým kousku už bude vcelku nedůležité, jestli si do laloku nalívám 12°Plzeň nebo 10°místní - já tam jedu kvůlivá poznání takovajch borců jako je Borek, Hardcam, Felotron, ivan, Josef a spousta dalších, kvůli srandě a odreagování, proto mě nějak na marce bíra nesejde. Jde o pokec, pojedení a popití v partě mě podobnejch magorů ( pokud nejsem střelenej sám ...)zaludnikrs píše:jo no musime se poradne opit a nekdo se pak prokecne jinak s tim pivem jsem to resil uz s felotronem ze na tom ze bude pivo se shodnou vseci ale ja bych spis koupil becku!problem je ale v tom ze se asi neshodnem na znacce my sme dospeli k zaveru ze by byl dobrej pilsner nebo budvar ale kazdej ma jinej nazor,spatny je to pro toho kdo bydli nejbliz mimone protoze ten by tu becku kupoval nevim,podle me je to lepsi nez kdyby mel kazdej vlastni lahvace a nebo plasty ! vsak uznejte sami za vhodny jak to bude nejlepsi,muj nazor na to znate
Jiřa
Jo a díky Jozefe za nápad - to setkání u lítadla u Bakova je super nápad, zbytek zásob je možné doplnit i cestou mj. i v Plusu v M. Hradišti
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Kurnik jak to tu pořád sleduju tak mě fakt se*e že mi to ten víkend nevyjde ( ale nikdy neříkej nikdy - kdo ví, třebas na chvíly bych zajel, snažím se o to ...
hlavně si to tam chlapi pořádně užijte !! a hoďte sem pak nějaké fotky!
hlavně si to tam chlapi pořádně užijte !! a hoďte sem pak nějaké fotky!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
Tak presne kvuli temhle lidem tam jedu taky:) + samozrejme kvuli Tobe, Hanziku:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak,že to vidím takt!! Já zajedu do Chotěšova a připojím se ke Kyrglíkovi a pak se připojíme k Plzeňským a pojedem!!!Kyrglik píše:Jak jsem psal,mě to je jedno...Taky se podřídím ostatním...
P.s Omluvte Mě,že sem teď moc nechodím,bač momentálně tu blbne ADSL-ka od Telecomu!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hanz to napsal přesně Je mi jedno co budu pít a jíst-hlavně,když tam bude pohodová parta-A TA TAM BUDE!
Viděl bych to na sraz pátek-neděle.
Viděl bych to na sraz pátek-neděle.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži