2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jak tak koukám, tak na Mimoň pojede na 100% cca 18 lidí.
To není moc po tom, jaká lavina odpovědí typu příště na sraz určitě jedu se strhla po prvním srazu.. Do toho začnou teď v týdnu odpadávat další lidi, Ivan taky vypadá bledě.. Musím přiznat, že váhám jesti vůbec pojedu.. Nečekám žádný přemlouvání jen by mě zajímalo jak to doopravdy bude. Jestli budu mít zítra čas, pokusím se udělat seznam lidí co pojedou a pak uvidím. Nemám to zrovna nejblíž abych tam jel a bylo nás tam 5 a půl. Tím nechci říct, že vás např. Hanz, Borek, Mates, Jouda atd. nechci vidět..
To není moc po tom, jaká lavina odpovědí typu příště na sraz určitě jedu se strhla po prvním srazu.. Do toho začnou teď v týdnu odpadávat další lidi, Ivan taky vypadá bledě.. Musím přiznat, že váhám jesti vůbec pojedu.. Nečekám žádný přemlouvání jen by mě zajímalo jak to doopravdy bude. Jestli budu mít zítra čas, pokusím se udělat seznam lidí co pojedou a pak uvidím. Nemám to zrovna nejblíž abych tam jel a bylo nás tam 5 a půl. Tím nechci říct, že vás např. Hanz, Borek, Mates, Jouda atd. nechci vidět..
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Reklama
Kluci o to nejde,že nechci přijet a přivézt nějakou dobrotu,ale to koleno Mě bolí a né a né se to zlepšit A sraz bude za 9 dní???Kyrglik píše:Ivane...Kup si opodéldok nebo co to měl Švejk a maž...Do 23. musíš být jako rybička...Už to mám Ivan nechce jet,protože by musel vozit dobrotyivan píše:No nechci kazit radovánky,ale s Mimoní to nevypadá dobře!!Kyrglik píše:
Tak já kouknu do Německýho kalendáře..Třeba tam Hanz bude Ale taky věřím že se s Ivanem nenecháte zahanbit a přivezete tuny dobrot
Poslední dobou Mě bolí pravé koleno a to je zlí!! A ještě do toho viz článek:https://www.hyundaiclub.net//viewtopic. ... 4994#24994 Ach jo !!
Sakwa co Já budu dělat!! Jet takovou dálku není žádná pudel!!
Ale dneska přes den to bylo v pohodě,ale jak si sednu ,tak je konec!
Přece nepudu pěšky do Mimoně!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jirko,žádné váhání Jak jsi psal-nás pět a půl,tě čeká(5,5=Borek,Ivan,Mates,Black,Hanz a ta jeho půlka Jouda). A to už stojí za to,ne?
Pro Macháčka-řízek je pomalu symbolem + H.čko,našeho klubu. Zapomeň na fesťák-tady máš slíbený "BLAC metal SHEEP fest" a takový nářez jsi nezažil.Jeden učinkující lepší,než druhý.
I paní Hanzová se jede přesvědčit,že jsou její kluci v dobré(nebojím se napsat-vybrané,že Mates )společnosti.
Tak hrrrrrrrrrrrrrrrrr na Mimoň.
Pro Macháčka-řízek je pomalu symbolem + H.čko,našeho klubu. Zapomeň na fesťák-tady máš slíbený "BLAC metal SHEEP fest" a takový nářez jsi nezažil.Jeden učinkující lepší,než druhý.
I paní Hanzová se jede přesvědčit,že jsou její kluci v dobré(nebojím se napsat-vybrané,že Mates )společnosti.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak já ti to napíšu klidně veřejně, na to nepotřebuju SZ:Borek píše:No jasně,proč ne?Napiš třeba SZ odkud jedeš,kdy budeš u mě a domluvíme se.Já jedu v pátek.
Jedu od nás, z Picavy, u tebe budu až zaparkuješ toho svýho krasavce na letišti u hangáru a jedu taky v pátek.... Stačí, parde?????
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tak je tady ten slibovanej seznam lidí na 2. Mimoň..
Borek
Black Sheep
Duken20
Felotron
Hanz + Jouda + mamina
Honzík
Ivan ?
Jirka
Josef
Kevin
Kyrglík
Mates
Mackoj
Martasz
Meredith
Rasty
Romcis
Ryba
Vipe
Vita
Yenda
Otazník je u Ivana jestli se nám chlapec uzdraví.. Doufám, že jo
Dále nevím jestli přijedou Zaludnikrs, Cary, Tiburon FX, Dráček, Pokaymu, Lukino a samozřejmě všichni ostatní z klubu..
Takže kdo není v seznamu a pojede ať se nahlásí, naopak kdo tam je a nepojede tak ať se dobrovolně přizná ...
Borek
Black Sheep
Duken20
Felotron
Hanz + Jouda + mamina
Honzík
Ivan ?
Jirka
Josef
Kevin
Kyrglík
Mates
Mackoj
Martasz
Meredith
Rasty
Romcis
Ryba
Vipe
Vita
Yenda
Otazník je u Ivana jestli se nám chlapec uzdraví.. Doufám, že jo
Dále nevím jestli přijedou Zaludnikrs, Cary, Tiburon FX, Dráček, Pokaymu, Lukino a samozřejmě všichni ostatní z klubu..
Takže kdo není v seznamu a pojede ať se nahlásí, naopak kdo tam je a nepojede tak ať se dobrovolně přizná ...
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Borku musím s tebou souhlasit. Paní Hanzová může být úplně klidná .Borek píše:Jirko,žádné váhání Jak jsi psal-nás pět a půl,tě čeká(5,5=Borek,Ivan,Mates,Black,Hanz a ta jeho půlka Jouda). A to už stojí za to,ne?
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Ono vseobecne hodne lidi za ten rok opadlo, klub pro ne prestal byt zajimavej...cim to je, cim to je...ja to vim:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Zase ale určitě taky hodně lidí přibylo...Třeba já,Hanz,Jouda.... A čím to podle tebe je že hodně lidí odešlo??Hardcam píše:Ono vseobecne hodne lidi za ten rok opadlo, klub pro ne prestal byt zajimavej...cim to je, cim to je...ja to vim:)
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!