Vilda - Můj Accent 1.6 CVVT ( celadon blue ) říjen 2008
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Vilda - Můj Accent 1.6 CVVT ( celadon blue ) říjen 2008
Dneska dopoledne jsem najel na Bravurisech skoro 450 km od jejich koupi .... na suchu, na mokru a při vysoké rychlosti na dálnici podle mě, je to velice slušná pneu a nemůžu na ni říct, nic špatného ... takže teď budu bachovat její kilometrový nájezd podle docela masivního vzorku bych řekl, že kilometrově vydrží víc než P 6000 .....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
tak ja na predek koupil DUNLOP SP FASTRESPONSE 86H, sice pisou v recenzich ze po urcite dobe jak se sjedou zacnou byt hlucne,ale to vsude pisou o rozmeru 195/55,uvidim co udelaji v mym rozmeru 185/65,
zatim mohu konstatovat ze na suchu sedi jak pribite,jsou tissi nez P6000, na mokru jsem uz jel,drzely stopu dobre,v brzdeni taktez ale nemohu rict o max zatizeni na mokru,to jsem jeste nemel prilezitost vyzkouset(jiste bude prilezitost),reakce volantu at uz mokro ci sucho jsou presne a rychle oproti nekterym jinym gumam,dokonce jsem vypozoroval ze mozna maj mensi valiy odpor nez P6000,na trasach co jezdsim mi sla spotreba o par desetinek dolu pri stejnem stylu jizdy
zatim mohu konstatovat ze na suchu sedi jak pribite,jsou tissi nez P6000, na mokru jsem uz jel,drzely stopu dobre,v brzdeni taktez ale nemohu rict o max zatizeni na mokru,to jsem jeste nemel prilezitost vyzkouset(jiste bude prilezitost),reakce volantu at uz mokro ci sucho jsou presne a rychle oproti nekterym jinym gumam,dokonce jsem vypozoroval ze mozna maj mensi valiy odpor nez P6000,na trasach co jezdsim mi sla spotreba o par desetinek dolu pri stejnem stylu jizdy
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Tyhle gumy jsem měl na Bývalém autě,v rozměru 195/50 R15...nejlepší gumy co jsem měl.
Jinak,příště jdu do Continental,zimáky TS800 mě dokonale přesvědčily.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Ahoj Vildo,já bych si Barumky na auto už v životě nedal,v extrémní situaci na morku kámošovi ustřelilo auto a rožtílal ho a ještě jsme tenkrát smetli auto v protisměru.
Já nedám dopustit na Kumha.
Zimní gumy jedině Nokian.
Já nedám dopustit na Kumha.
Zimní gumy jedině Nokian.
Naposledy upravil(a) Korálek dne 22 srp 2012, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
enjoy píše:Tyhle gumy jsem měl na Bývalém autě,v rozměru 195/50 R15...nejlepší gumy co jsem měl.
pockej na novinku TS 850,maj mit jeste lepsi vlastnosti oproti TS830, i kdyz kdovi za kolik je budou prodavat
viz zde http://www.apm.cz/link_files/LETAK_Cont ... 201208.pdf
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Jo vim o nich...ja mam ale TS800,ty maji takovy dost netypicky dezen,coz me fascinovalo az jsem si je koupil. A dluzno rict,ze super. A zatim,po jedne zime zadna znamka rozklizeni vzorku,jako u klasickych prorezavanych zimaku..
Korálek : Sto lidí, sto chutí .... já jsem si podobnou situaci prožil na Michelinech a Dunlopech nechci a nebudu tady na krev obhajovat vlastnosti Bravurisů 2, ale prubnul jsem si je dneska na okreskách, kde nikdo nebyl a na mokru .... chovaly se předvídatelně a žádný výlety mimo silnici mi nehrozily ..... takže za mě dobrý a píšu jen svoje postřehy
Ale nebudu tady hájit značky zvučných jmen jen proto, že mají uplacené testy na všech vebech, které se testováním pneu zabývají ..... jak jsem už jednou psal .... měl jsem je na služebáku a byly to jedny z nejlepších pneu, které jsem měl možnost vyzkoušet v praxi .... proto jsem do nich šel znovu a cíleně. AMEN ....
Na srazu nemám problém Bravurisy předvézt v provozu na živo ....
Ale nebudu tady hájit značky zvučných jmen jen proto, že mají uplacené testy na všech vebech, které se testováním pneu zabývají ..... jak jsem už jednou psal .... měl jsem je na služebáku a byly to jedny z nejlepších pneu, které jsem měl možnost vyzkoušet v praxi .... proto jsem do nich šel znovu a cíleně. AMEN ....
Na srazu nemám problém Bravurisy předvézt v provozu na živo ....
Dostal jsem zadarmo k autu 17" 215/40(rozdíl v obvodu oproti 185/65 R14 co mám zimní je jen 1%,zdá se že původní majitel přemýšlel) na Barum Bravuris 2 a nejdřív jsem si ťukal na čelo,že to na tom autě přece nejde,tohle tam dát...no jde to a je to super!A co se týče těch gum,k těm jsem byl hodně ale opravdu hodně skeptický.Fakt je ale ten,že mě absolutně nezklamaly a musel jsem přehodnotit svůj názor,alespoň konkrétně na tyhle gumy.
Tak jsem dodělal zadek mého Accentíka ( definitivně ) trochu jsme s Martunem experimentovali a výsledkem jsou naše zadní spoilery sice jsme je oba měli pěkně do vrtule, ale nakonec se zadařilo .... i když ten svůj, jsem snad tři hodiny brousil brusným kamenem ve vrtačce. Nakonec se mi ho podařilo dostat do trochu přijatelnější roviny a nalepil jsem ho lepidlem Pattex Extrem na zadní kapotu ..... dost dobře to drží a snad mi někde neulítne To bude přítlak na zadní nápravu ...
A tady je výsledek .....
A tady je výsledek .....
Vildo, moc pěkné, zase se zvedla hodnota vozítka o .... kolik No koukám, že to bylo vykoupené pořádnou makačkou a nervy , ale stálo to zato, pěkné křidélko - fakt super Pochvala Tobě i Martunovi. I ty stříbrné rámečky vypadají moc dobře Je ještě na Tvém vozítku něco ke zlepšení, hádám, že už ne
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Zoldiku hádáš dobře .... tímhle končím teď už to jen udržet v nynější kondici co nejdelší dobu ....zolda píše: hádám, že už ne
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, Vildo, je to pěkný. Pěkná práce, ještě ty15" liťáky k tomu - decentní, líbí .
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Díky kluci ..... tohle decentní křidýlko se mi líbilo hned, jak jsem ho viděl na netu .... nechtěl jsem spoiler " alá tří patrovej regál " ... ale živit bych se lepením doplňků na auta teda nechtěl chvílema jsem u toho dost nadával a nahlas
- ZdeněkSvoboda
Vildo, pěkný...taky jsi to mohl mít už na srazu
To je domácí výroba nebo od někud koupené??
To je domácí výroba nebo od někud koupené??
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
ted jsem sem psal sáho dlouhej text a on se stratil .Tak jen krátce,Vildo supéééééééééééér