Mně dneska od Domanského napsali, že v pondělí se ozvou s infem a jak to bude dál. Tak už jsem taky v očekáváníMr. HYUNDAI píše: ↑10 čer 2021, 19:16 Objednáno 28.1.2021, vyrobeno včera dopoledne, předání by se mohlo stihnout do konce června.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Mně dneska od Domanského napsali, že v pondělí se ozvou s infem a jak to bude dál. Tak už jsem taky v očekáváníMr. HYUNDAI píše: ↑10 čer 2021, 19:16 Objednáno 28.1.2021, vyrobeno včera dopoledne, předání by se mohlo stihnout do konce června.
Tak to muselo být opravdu hoooodně dávnobrokolicovy_chips píše: ↑11 čer 2021, 15:47 Kolik aut se vubec denne vyrobi? Co si pamatuji exkurzi se zakladni skolou (ano, je to mnoho let), tak nam rikali ,ze Skodovka vyrobi tydne cca 3 tisice aut. (nebo to bylo mesicne? Vubec si to nepamatuju
)
Čekám na to saméAifell76 píše: ↑11 čer 2021, 14:54 Dobrý den. Jsem tu nový. Také už mám objednáno a teď už jen čekání no![]()
Můj nový šedý dáblík bude i30 v hatchbacku ve verzi N linie s motorem 1.5 s manuální převodovkou a zvolil jsem barvu Shadow gray. Ta barva ještě nedávno nebyla tak moc vidět, ale poslední dny jí čím dál víc vidím na škodovkách ...
![]()
Moc se těším a doufám že září no ... Slyšel jsem, že verze s automatem jsou problém s dodáním a nedej bože, když chce někdo i panoramatickou střechu ...
Vybral sis automat, takže si nejspíš počkášendrju píše: ↑12 čer 2021, 23:06 Taky jsem zvědavý, jaká nakonec čekačka bude vzhledem k situaci…![]()
Objednáno na zač. května a bohužel už tehdy dealer říkal, že čekání 4-5 měsíců. Já doufal v 3-4.
Na papír mi ale napsal konec října![]()
Doufám, že to bude dříve![]()
Mají dealeři vůbec nějakou možnost dobu čekání zkrátit?
Objednáno kombi Family Smart 1.5 t-gdi DCT sunset red.
Konečně, vid? Tak to ti přeji, že jsi se dočkal.
Před pár dny jsem stál na parkovišti u hypoše a jen v mém nejbližším okolí stály tři Škodovky v té šedé co vypadá jako základovka. Vedle mne skládal pán nákup, moc mne svrběl jazyk jak jsem se chtěl ironicky zeptat, jestli to teď prodávají jako DoDo. No ale pán vypadal jako slušný člověk tak jsem to spolknul. Každopádně, tato barva se mi hrubě nelíbí, ale samozřejmě to je můj problém!
willy50 píše: ↑18 čer 2021, 12:13Před pár dny jsem stál na parkovišti u hypoše a jen v mém nejbližším okolí stály tři Škodovky v té šedé co vypadá jako základovka. Vedle mne skládal pán nákup, moc mne svrběl jazyk jak jsem se chtěl ironicky zeptat, jestli to teď prodávají jako DoDo. No ale pán vypadal jako slušný člověk tak jsem to spolknul. Každopádně, tato barva se mi hrubě nelíbí, ale samozřejmě to je můj problém!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |