![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jinak já mám orig 2din rádio a myslím, že je hodně slušný
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
stlac ovladac hlasitosti a dostanes sa do ponuky nastaveni basov vysok, balance, fader. Ak tlacitko podrzis stlacene 2 sekundy tak mozes nastavovat dalsie polozky. Inak ja som dostal samostatny manual na radio v roznych jazykoch okrem SK a CZ, esteze je tam AJ.DEXTER píše:prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ??manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
hned zajtra to skusim je pravda ze som ho stlacal ale asi som dlhsie podrzal a dostal som sa do tej druhej ponuky , moc ti dakujem za raduJazdec píše:stlac ovladac hlasitosti a dostanes sa do ponuky nastaveni basov vysok, balance, fader. Ak tlacitko podrzis stlacene 2 sekundy tak mozes nastavovat dalsie polozky. Inak ja som dostal samostatny manual na radio v roznych jazykoch okrem SK a CZ, esteze je tam AJ.DEXTER píše:prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ??manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
Za malo. Ak ten navod nemas, mozem ho preskenovatDEXTER píše:hned zajtra to skusim je pravda ze som ho stlacal ale asi som dlhsie podrzal a dostal som sa do tej druhej ponuky , moc ti dakujem za raduJazdec píše:stlac ovladac hlasitosti a dostanes sa do ponuky nastaveni basov vysok, balance, fader. Ak tlacitko podrzis stlacene 2 sekundy tak mozes nastavovat dalsie polozky. Inak ja som dostal samostatny manual na radio v roznych jazykoch okrem SK a CZ, esteze je tam AJ.DEXTER píše:prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ??manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
ono papierove su aj tie Hertz aj ked ten papier je potiahnuty povrchovou upravou a je voduodpudivy.... ale skor mozno asi ze nie je papier ako papier...rokolo píše:Dneska jsem zkoumal přes mřížku ty přední reproduktory a jsou to také papíráky.......škoda, že nejde vyjmout jen ta mřížka, aby se mohlo na ně dostat.
repro cca do 3500-4000 kc ma vsetko papierovu membranu, len je v tej "nizsej strednej triede" potiahnuta polyuretanom - vyrobcovia to nazyvaju rozne. Trik je v tom, ze prave to zabrani nasatiu vlhkosti a to znamena ze tie repraky hraju stale konstantne. V normalnej cenovej relacii (teda do 3000 za par si holt clovek moc vyberat nemoze), pre normalneho cloveka to vsak hra vybornerokolo píše:Měl jsem na mysli takové ty klasické papíráky.....ty originál by sály vodu asi jako divý....tedy přesně tak "není papír jako papír"
pozri moju kvotu o 2 vyssie... aj magnat 694 ma papierovu membranu (cone) potiahnutu plastom... dokonca aj Magnat rada Ultra, proste v rozumnemu cloveku prijatelnej cenovej hranici je to vsetko to iste.. optimalne by to bolo treba vypocut, kazdemu sedi cosi ineho_miv_ píše:myslis ze ani magnat classic 694 nie su ine ako papierove? pise sa tam daco o polypropylene...
Je toto jediná možnosť pretože DannyII písla že treba dajaké žlté cvočky uvolniť???? Dakujem za odpovedAndy4 píše:Montáž REPRO do zadného plata:
Hlavne sa nesnažte dostať k reproduktorom cez plastové mriežky !!!
- sklopiť operadlá zadných sedadiel
- plochým šrubovákom jemne odstrániť 4 plastové "cvočky" držiace plast v okolí horného ukotvenia zadných operadiel
- s pod toho plastu povytiahnite kobercovinu zadného plata a celé plato vysunte o cca 15cm. Nezabudnite odpojiť konektor 3. brzdového svetla
- celé plato stiahnete dole po bezpečnostných pásoch
- na odšrubovanie reproduktorov budete potrebovať kľúč č. 10, alebo krížový šrubovák strednej veľkosti. Na šruby pod oknom budete potrebovať vidlicový kľúč na zapustené šruby
- už len odpájkovať konektory na sériových roproduktoroch
Celý postup zopakovať odzadu .. je to hračka, trvalo mi to dokopy 10minút.
![]()
![]()
K predným repro sa dopracujem snáď niekedy v priebehu budúceho týždňa.
MartaZ: THNX, HERTZe som mal v Nexii a hrali Super, na JBL som zase dostal nenormálnu cenu...![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |