audio

Audio, klimatizace, exteriérové osvětlení, DRL

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
rokolo

Příspěvek od rokolo »

DanyII: díky za fotodokumentaci. Já už jsem se mezitím také rozhodnul pro repro od SL. Jen mi to teď nějak finančně nevychází, tak budu muset chvíli počkat. Alespoň se mám na co těšit :D
Jinak já mám orig 2din rádio a myslím, že je hodně slušný 8)
Reklama

DEXTER
**

Příspěvek od DEXTER »

prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ?? :shock: manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
Jazdec
*

Příspěvek od Jazdec »

DEXTER píše:prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ?? :shock: manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
stlac ovladac hlasitosti a dostanes sa do ponuky nastaveni basov vysok, balance, fader. Ak tlacitko podrzis stlacene 2 sekundy tak mozes nastavovat dalsie polozky. Inak ja som dostal samostatny manual na radio v roznych jazykoch okrem SK a CZ, esteze je tam AJ.
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
DEXTER
**

Příspěvek od DEXTER »

Jazdec píše:
DEXTER píše:prosim vas ako sa na integrovanom CD MP3 USB radiu v accente daju nastavit basy , vysky, balance , fader ????? som asi idiot ale ja som na to neprisiel ja mozne ze sa to neda ?? :shock: manual obsahuje nastavenie asi troch radii ale ani jedno nie je to co je v aute, dakujem za kazdu radu, auto mam CRDi model 2008
stlac ovladac hlasitosti a dostanes sa do ponuky nastaveni basov vysok, balance, fader. Ak tlacitko podrzis stlacene 2 sekundy tak mozes nastavovat dalsie polozky. Inak ja som dostal samostatny manual na radio v roznych jazykoch okrem SK a CZ, esteze je tam AJ.
hned zajtra to skusim je pravda ze som ho stlacal ale asi som dlhsie podrzal a dostal som sa do tej druhej ponuky , moc ti dakujem za radu :D
Jazdec
*

Příspěvek od Jazdec »

DEXTER píše:
Jazdec píše:
hned zajtra to skusim je pravda ze som ho stlacal ale asi som dlhsie podrzal a dostal som sa do tej druhej ponuky , moc ti dakujem za radu :D
Za malo. Ak ten navod nemas, mozem ho preskenovat
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
_miv_
**

navod

Příspěvek od _miv_ »

a to druhe tocitko dokaze dokonca vyhladavat podla nazvu mp3... a mne sa zda ze som dostal sk navod na to radio... ale tie radia co su v navode pre auto su podobne ako to co mame v accentoch... inak podla mna to radio je dost v pohode. keby malo este bluetooth tak je dokonale...

danyII : chcem sa ta opytat kolko tam bolo miesta medzi original mriezkou ktora kryje reprak a tou gumenou obrubou repraku (nemyslim zaves membrany). Reprak sa tam zmestil pod tu mriezku v pohode neodtlaca ti ju alebo nieco podobne? nerezonuje ti mriezka? predsa sinusy maju asi ine bassy :-) ja premyslam o Hertz DCX690 ale tie maju v strede hrib v ktorom je vyskac a stredac a teda netusim ci by to vliezlo pod tu origo mriezku...
a este otazocka.. v kufri su aj dve cierne tycky ktore podopieraju veko kufra. Nesucha ti to o repraky?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Dneska jsem zkoumal přes mřížku ty přední reproduktory a jsou to také papíráky.......škoda, že nejde vyjmout jen ta mřížka, aby se mohlo na ně dostat.
_miv_
**

papier

Příspěvek od _miv_ »

rokolo píše:Dneska jsem zkoumal přes mřížku ty přední reproduktory a jsou to také papíráky.......škoda, že nejde vyjmout jen ta mřížka, aby se mohlo na ně dostat.
ono papierove su aj tie Hertz aj ked ten papier je potiahnuty povrchovou upravou a je voduodpudivy.... ale skor mozno asi ze nie je papier ako papier... :)
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Měl jsem na mysli takové ty klasické papíráky.....ty co máme v autě by sály vodu asi jako divý....tedy přesně tak "není papír jako papír" :idea:
Naposledy upravil(a) rokolo dne 09 čer 2008, 06:49, celkem upraveno 1 x.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

rokolo píše:Měl jsem na mysli takové ty klasické papíráky.....ty originál by sály vodu asi jako divý....tedy přesně tak "není papír jako papír" :idea:
repro cca do 3500-4000 kc ma vsetko papierovu membranu, len je v tej "nizsej strednej triede" potiahnuta polyuretanom - vyrobcovia to nazyvaju rozne. Trik je v tom, ze prave to zabrani nasatiu vlhkosti a to znamena ze tie repraky hraju stale konstantne. V normalnej cenovej relacii (teda do 3000 za par si holt clovek moc vyberat nemoze), pre normalneho cloveka to vsak hra vyborne
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
_miv_
**

magnat

Příspěvek od _miv_ »

myslis ze ani magnat classic 694 nie su ine ako papierove? pise sa tam daco o polypropylene...
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: magnat

Příspěvek od Mexican »

_miv_ píše:myslis ze ani magnat classic 694 nie su ine ako papierove? pise sa tam daco o polypropylene...
pozri moju kvotu o 2 vyssie... aj magnat 694 ma papierovu membranu (cone) potiahnutu plastom... dokonca aj Magnat rada Ultra, proste v rozumnemu cloveku prijatelnej cenovej hranici je to vsetko to iste.. optimalne by to bolo treba vypocut, kazdemu sedi cosi ineho
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
DanyII
**

Příspěvek od DanyII »

miv, neviem presne kolko tam je miesta medzi tou mriezkou a reprakom ale cele to sedi na tych vycpavkach, mozem to este pozriet. Sinusy maju ten lem dost vysoky lebo maju velky zdvih, odhadom nieco do centimetra a nic nedrnci ani nerezonuje. Pruziny kufra neprichadzaju do kontaktu s reprakmi.
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
ceme
**

Repro

Příspěvek od ceme »

Ahoj DanyII prosím ťa ked vidím tie fotky tak to je hotové vel dielo prosím ťa ak budeš mať čas napíšeš mi prosím ako to treba dať dole napísal si síce že tie žlté cuplíky treba dať dole ale ako otočiť alebo ako??? a niekto tu písal že je tam aj návod vo vnutri je to pravda??? Dakujem ti za odpoved ak budeš mať čas tak to ocením ked mi napíšeš ako na to krok ta krokom :D
DanyII píše:tak sa mi to vcera podarilo dokopat, tu su nejake fotky, prosim ospravedlnte kvalitu uz bola dost tma
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

tie zlte cupliky treba uvolnit
ceme
**

Montáž

Příspěvek od ceme »

Andy4 píše:Montáž REPRO do zadného plata:

Hlavne sa nesnažte dostať k reproduktorom cez plastové mriežky !!!

- sklopiť operadlá zadných sedadiel
- plochým šrubovákom jemne odstrániť 4 plastové "cvočky" držiace plast v okolí horného ukotvenia zadných operadiel
- s pod toho plastu povytiahnite kobercovinu zadného plata a celé plato vysunte o cca 15cm. Nezabudnite odpojiť konektor 3. brzdového svetla
- celé plato stiahnete dole po bezpečnostných pásoch
- na odšrubovanie reproduktorov budete potrebovať kľúč č. 10, alebo krížový šrubovák strednej veľkosti. Na šruby pod oknom budete potrebovať vidlicový kľúč na zapustené šruby
- už len odpájkovať konektory na sériových roproduktoroch

Celý postup zopakovať odzadu .. je to hračka, trvalo mi to dokopy 10minút.

8) 8) 8)

K predným repro sa dopracujem snáď niekedy v priebehu budúceho týždňa.

MartaZ: THNX, HERTZe som mal v Nexii a hrali Super, na JBL som zase dostal nenormálnu cenu... :lol: :lol:
Je toto jediná možnosť pretože DannyII písla že treba dajaké žlté cvočky uvolniť???? Dakujem za odpoved :lol:
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Elektroinstalace“