No právě...jenom 380 km a to jsem jel podle rychlostních limitů...nedával jsem jí ani za ušimatysekul píše:To je těžký,když najedeš 380 km na nádrž.Já s felicií najel od 580 do 680 km.Podle cesty a stylu jízdy.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
No právě...jenom 380 km a to jsem jel podle rychlostních limitů...nedával jsem jí ani za ušimatysekul píše:To je těžký,když najedeš 380 km na nádrž.Já s felicií najel od 580 do 680 km.Podle cesty a stylu jízdy.
Postrádám ve výběru Eurooil a Benzinu.89majlo96 píše:preco nebola moznost avanti?![]()
Hm moze byt ale ...napr rucicka palivovej nadrze tak tiez nechcela ist na full ....a to mi je uz divne (ale moze byt nahoda len sme sa zlakli tak fakt len OMVMexican píše:Martin Korpel trik je v tom ze palubak je proste blby... vzdy po natankovani z uplne prazdnej nadrze ( a to tam mozem tankovat Shell V-Power, Aral Ultimate alebo Unisorn Social naftu) ukaze dojazd medzi 650 az 670... je to roste chyba palubaku... na naftu z Agipu som odjazdil mozno 5000-6000km a ziadne rapidne zvysenie 9teda nie viac ako o 5% som nespozoroval
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |