Jsou ale samozřějmě i jíní výrobci...třeba právě od Turtle Wax...
Koukám, že i ceny dokáží být značně rozdílné, zůstává ale otázkou, zda se to odráží i v kvalitě přípravku

http://dma-environmental-systems-spol.t ... 045?278519
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Nazdar, ak pojdes do ineho servisu ako hyundai, mozes stratit zaruku na celu karoseriu + na elektroinstalaciu.harrys píše:Zdravím,
auto už máme poškrábané na více místech, přičemž nejvíc na pravých dveřích. Navíc tam je vmáčknutý plech. Jak je to se zárukou v případě opravy laku? Lze opravu provádět v jiném servisu než Hyundai? V případě, že je třeba rozebrat dveře a vyklepávat karoserii, tak asi ne.?
Jo, jo, to znám, taky jsem používal tvrdý vosk Simoniz a byla to práce na celej denMexican píše:Vilda vydrzi to dlho? resp aky odolny je ten film? ja na zimu (dvere a blatniky) pouzivam tvrdy vosk, ale to je robota ako v uranovych baniach. Zahul nekonecny, druhy den si clovek nezdvihne ani pohar k ustam
Mám sklerozu jak vánočkuMartun píše:VILDA: no už jsem si myslel žes nato zapoměl!a zrovna dneska jsem si říkal že ti napíšu..
Jdu do ní, kdepak jsi ji koupil? Doufam že to stihnu blejsknout než napadne ten sníh...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |