Zavady ceeda + i30 - aneb,co se jinam nevešlo ;o)

Vše o garančkách a Vašich zkušenostech se servisy.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
89majlo96
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavady ceeda + i30 - aneb,co se jinam nevešlo ;o)

Příspěvek od 89majlo96 »

skus pistol natocit tak ze hadica bude smerovat na zadny kufor a pistol bude skoro vodorvne zo zemou, tak nic necvaka :D
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Killer píše:Zdravim, tak mam dalsi problem. Ale mozna to neni autem, ale mnou. Mam ho paty tyden. Prvni dve natankovani byla v pohode. Pak jsem minuly tyden prijel k benzince, zastrcil pistoli, zmacknul a po dvou vterinach cvak a vyplo se to. A tak porad dokola. Tak jsem tam nacmrndal za 200 a jel jinam (jina benzinka te same firmy) a ouha. To same. Pak jsem zjistil, ze staci tu pistoli nepoustet naplno. Tece to sice pomalu, ale tece. No a ted dotaz. Jsem blby ja, pistole, nebo auto? Nikdy predtim (Felicie, Accent) se mi to nestalo.
mne to robi na AGIPe u noveho Accenta tiez.. nikde inde len na AGIP, pomaha pistol nevrazat uplne ale len tak lezerne zasunut :twisted: palivom sa nepocakas, pretoze automaticke vypinanie bude fungovat nadalej
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
laufas

Příspěvek od laufas »

Je tady o tomto problemu dost ;-)
Nejlepsi je, kdyz za vama nebo vedle stoji nejakej borecek a cuci na vas jak na debila, ze se vam to vypina :D
i30 1.4 + kn, 12/2007
SKV
**

Příspěvek od SKV »

Začala mi puchřet a následné i loupat stříbrná imitace kovu na levé straně volantu.
Pak to pořeším s dalšími závadami, které se objeví, v servisu.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

Tankování jsem vyřešil tak,že strčím pistoli na její první čárku a opřu ji. Krásně natankuju za chvilku,bez držení a vypínání.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024

old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Killer
**

Příspěvek od Killer »

No to jsem rad, ze nejsem sam, kdo ma problemy s natankovanim :) Dik za rady, priste ji zkusim natocit popripade ji tam nedavat az na doraz.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
oKo
**

Příspěvek od oKo »

Varoval mě kolega automechanik, abych neplnil nádrž až na doraz (aby hladina nepřekročila nějakou hranici). Jakmile pistole vypne (samozřejmě není-li to podle odhadu příliš brzy), tak už tam netlačit další litr nebo dva. Technické detaily jsem si moc nezapamatoval, ale v nádrži je nějaký filtr, který se občas samočistí a nesmí se namočit. Mají to snad všechna dnešní auta.
Pokud jsem zanedbal nějaký technický detail nebo napsal něco blbě, tak mě prosím nekamenujte.
laufas

Příspěvek od laufas »

migogo píše:
laufas píše:Hošové zdravim vas. Komu to tady tak moc cukalo?
Cuka vam to i pri brzdeni motorem? Resp jizde bez plynu?-nazornej priklad: Rozjedu 4 r.stupen na 80km/h a pustim plyn, jak auto dojizdi citim kolem 3 tis. otacek takovy cuknuti jako by zafoukal vitr proti autu a to ho zbrzdilo. Je to evidentni. Nevim cim to je a pekne me to stve. Auto proste dojizdi plynule a okolo tech 3 tis. , co jsem tak pozoroval to tak skubne, ze telo ma tendenci jit dopredu. Proste presne jako ten vitr proti autu. Problem je, ze je bezvetri :-D
Neco jako kdyz predjizdite kamion a vyjedete ze vzduchoveho pytle, chapete me? :oops:
Problem sme riešili pred časom - pozri tému "Závady po 50 000 tis." Je tam aj vysvetlené technické riešenie u iných vozidiel. Mam to odskúšané - je to jednoznačne klíma. Problém cukania (a poriadneho) som riešil aj v servise, záver - vlastnosť vozidla. Je to zatiaľ jediná vec, ktorá ma u I30 sklamala. Neznášam leto... :(
Potvrzuju, je to klimou
i30 1.4 + kn, 12/2007
SKV
**

Příspěvek od SKV »

Tak se mi k loupající barvě z volantu přidalo i klepání od předního levého kola. Zatím se projevuje jen při jízdě po hodně špatné cestě, ale klepe jak o život. Zřejmě nějakej čep. Vydržel úctyhodných 4500 km.... Příští týden se budu snažit navštívit servis.
Killer
**

Příspěvek od Killer »

Tak mi dneska vymenili tahla k radici pace. Zda se, ze to zatim nedrnci. Ale mam dotaz. To prase technik smatalo mastnejma pazourama snad po cely palubce. Nejhorsi je to u popelniku a na dvirkach schranky nad nim. At delam, co delam, nejde to dolu. Nevite nekdo, co s tim? Normalni voda s jarem se necape, buhvi, co tam napatlal :(
Rybář

Příspěvek od Rybář »

Benzínový čistič
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Killer
**

Příspěvek od Killer »

Oki, dik, prubnu to.
SKV
**

Příspěvek od SKV »

U partnerčiny i10 nejenom, že poškrábali v servise sklo, ale ještě přestala fungovat aretace zadních sedadel (bylo to celé nějaké znásilněné), o ušpinění interiéru nemluvě... Za ty prachy na hodinu, co berou, by měli na sedadla dávat ochranou fólii a na pracky rukavice, nebo si je alespoň umyt.
Radim Brožek
**

Příspěvek od Radim Brožek »

SKV píše:U partnerčiny i10 nejenom, že poškrábali v servise sklo, ale ještě přestala fungovat aretace zadních sedadel (bylo to celé nějaké znásilněné), o ušpinění interiéru nemluvě.
Komu se mám vyhnout?
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
SKV
**

Příspěvek od SKV »

Radim Brožek píše: Komu se mám vyhnout?
To auto bylo v servise myslím, že měsíc (šlo zlehka na předek), nakonec vyúčtovali i umytí auta.
A byl to Auto Balvín Brno. Myslím si ale, že to u jiných značkových servisů o moc lepší nebude. Když jsem měl Rencka tak jsem značkový servis navštívil jednou. O té doby už jsem neměl okrasný kryt na motoru, protože mu zcela pozulamovali všechny příchytky.
Sám teď řeším svoji i30 v Autostylu. Zatím dojem dost špatný (dávají najevo jakoby pohrdání, protože jsem auto nekoupil od nich), uvidíme dál.
Odpovědět

Zpět na „i30 Garanční prohlídky, servis“