Kdo tady má Trajeta?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
enjoy

Re: Kdo tady má Trajeta?

Příspěvek od enjoy »

Tak info pro ty co by chteli ten Rustyco gel,doplnujici info je ze to neni 1 kilogram,ale 1 litr,to pro pripad,ze by se nekdo citil pozdeji podveden:-).MOC je 780,- a ja jsem schopny vam to kluci poslat za 600,- plus postovne(bohuzel),jinak osobni odber v praze je pro me to nejmensi,kdo by chtel.
Napiste mi sem nebo do SZ kdo byste to chteli a ja bych to nejpozdeji pristi pondeli odeslal.pro poradek,mame jich 9 kusu a jeden si zamlouvam ja:-D
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Reklama

nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

enjoy píše:Tak info pro ty co by chteli ten Rustyco gel,doplnujici info je ze to neni 1 kilogram,ale 1 litr,to pro pripad,ze by se nekdo citil pozdeji podveden:-).MOC je 780,- a ja jsem schopny vam to kluci poslat za 600,- plus postovne(bohuzel),jinak osobni odber v praze je pro me to nejmensi,kdo by chtel.
Napiste mi sem nebo do SZ kdo byste to chteli a ja bych to nejpozdeji pristi pondeli odeslal.pro poradek,mame jich 9 kusu a jeden si zamlouvam ja:-D
Tak 1 kus chci já. Už jsem ti poslal SZ. Díky za laskavost. Jsi bezva chlap =D>
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

jiri.vacha píše:teda niku ,ty máš kliku,ja za něj vypláz 2250kč,musím najít ten starý jestli vypadaj stejně,aby ostatní zbytěčně neutrácely,já dnes nestíhal.Už mam nové přední okno.
No jestli tomu říkáš kliku tak musim souhlasit :mrgreen:. Co se ti stalo s předním oknem a měnil jsi ho? :shock: A kolik ti to okno stálo? :wink:
jiri.vacha

Příspěvek od jiri.vacha »

Prasklo potvora #-o ,asi kamínek :-k ,mam pojistěno :D/ ,stálo mně to podpis,jinak na faktuře pro pojistovnu 12580kč =D> ,ráno jsem to tam odvezl a ve dve mi to vrátily :D ,tak nějak si představuji pojištění :wink: ,jsem u český =D> .jinak za tři a půl roku co mam to auto již druha výměna #-o ,taky šutr,mam na to štěstí no :mrgreen:

zajímavý předtím stálo 13550kč,nějak nam ty ceny klesaj :mrgreen:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
kanal
**

Příspěvek od kanal »

to Enjoy: Pri takove cene nelze dal odolavat- mas SZ. Dekuji za vstricne jednani.

to jiri: Taky sem na podzim nechal menit okno, na pripojisteni k povinnemu ruceni, uz bylo moc poskrabany :mrgreen: . Faktura pro pojistovnu byla na 9000,-, podotykam vcetne dest. senzoru, zadny specialni zatmaveni. Asi jses z drazsiho kraje. Den predtim jeden telefon, v jednu odpoledne auto pristavit, v pul paty meli hotovo, 2 podpisy a nazdar. Asi za 14 dni dopis z pojistovny o uspesne likvidaci skody s peknymi pozdravy. Pekna prace, nenasel jsem chybu ani na jednani pojistovny, ani na sklo servisu, ani na aute po vymene. Spokojenost. Sklo menili v Autosklo Galaxy, Plzen (doporucuji). Pojistovna Slavia.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
jiri.vacha

No mne ho objednali ve čtvrtek po kontrole,okno přišlo až v pondělí,pojištovnu si vyřídily sami,taky mam senzor,okno lehce zelenkavý a nahoře modrý pruh 8) ,měnili mi to v ORIGO AUTOSKLO v Mostě,akorát minule mi dali original :hyu: jako předchozí,dnes je jiná značka :shock: ale barevně stejný.Taky jsem neshledal chybu [-X .Aspon něco funguje v této banánové republice =D>
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
tr2700automat
**

Příspěvek od tr2700automat »

jiri.vacha píše:Prasklo potvora #-o ,asi kamínek :-k ,mam pojistěno :D/ ,stálo mně to podpis,jinak na faktuře pro pojistovnu 12580kč =D> ,ráno jsem to tam odvezl a ve dve mi to vrátily :D ,tak nějak si představuji pojištění :wink: ,jsem u český =D> .jinak za tři a půl roku co mam to auto již druha výměna #-o ,taky šutr,mam na to štěstí no :mrgreen:

zajímavý předtím stálo 13550kč,nějak nam ty ceny klesaj :mrgreen:
Ahojky Jiří :mrgreen: . Vidím že se k našim Trajetům přidal i nik2.7 a tomutu skvělému vláknu které založil Bolo se dobře daří :mrgreen: . Usmívám se s potěšením když si pamatuji že tehdy se to tady skoro nehýbalo. Takže jsme tady už tři chlapi co máme 2.7 čky Trajety. Ani jsem to nečekal. Domníval jsem se že naši šestiválcoví 2.7 čky automati Trajeti jsou druh už vyhubený :mrgreen:

No a teď k Tvému přednímu sklu. Gratuluji Ti že jsi to měl pojištěné. Já jsem to taky minulý rok měnil, stálo mi to 8.000 kč a bohužel jsem to neměl pojištěný :cry: . Ještě teď si pamatuji a žere mně to jak se mi kapsa minulý rok kvůli té výměně sklu rychle vyprázdnila ](*,) . Ani teď jsem to nepřipojistil, je to o tisícovku více připojištění a prachy bohužel nepřebývají. No jo musíme šetřit. I když toto šetření se někdy moc nevyplatí #-o. No ale tisícovka navíc je přece jen tisícovka navíc. Doufejme že se mi to už nestane :wink: .

Obrázek
jiri.vacha

pro tr27:ahoj,s penězma je to katastrofa,ani mi nemluv,už mam tady tý banánový republiky plný zuby,promin že takhle mluvim ,ale některé věci se fakt už nedaj zkousnout,kdybys viděl co se mi dnes stalo na silnici,to normální člověk nechápe co všechno je tu možný,věřil bych lesčemu ale tohle to mně dostalo.Pořídil jsem si kameru abych se chránil před nezodpovědnýma řidičema,už je tu o tom někde téma,ale že mně ta kamera ochrání před samou policií,to fakt už není normální.
Dnes jsem byl u kluků na servisu dohodnout pátek na hever,ráno sem byl v Děčíně- pohoda,asi kolem půl jedné jsem od nich odjížděl naobjedvanej,spokojenej,domluvenej,prostě pohoda,valim domu a přijedu ke křižovatce,kříž,ja měl stopku najížděl jsem na hlavní odbočením do leva,z leva se v zatáčce objevilo policejní auto cca 200m,já zastavil rozhlíd a šup do leva,žádný porušení otázka několika sekund,minu se s policisty asi po třiceti metrech a ve zpětném zrcátku koukam otočka na křižovatce jak v americkym filmu,majáky a davaj za mnou,dojeli mne asi po půl kilometru,znamení stop,což jsem sledoval ve zpětném.Tak si říkam ,aktivní kontrola no co.Blinkr ,stavím u krajnice,vypnu motor,stahnu okno a čekám,, dobrý den pčr kontrola dokladů",tak mu to dávam a on dál ,,víte čeho jste se dopustil pane řidiči?" odpovídám že nevím.(Když něco poseru,tak du na rovinu a ptam se co to bude stát,nediskutuju!!!)
,,pane řidiči,odkud jedete"odpovídam dle pravdy,,Víte co jste měl na křižovatce za značku?",odpovídam vím,stopka,,a proč jste tedy nezastavil?",normálně se mi málem sekla pumpa,začal jak vysvětlujou pčr přestupek atak dál,načež mu odpovídám a slušně odporuji,že jsem zastavil a nic neporušil,nikoho neomezil,neohrozil,což policista rezolutně odmítl,že kolega to viděl také a není o čems diskutovat,povídám dobrá já přestupek odmítám,sepište si to hádat se nebudu a na svoji obhajobu použiju celý záznam této videokamery jako svědectví,docela slušně jsem ho rozhodil,ještě se mně slušně zeptal jestli to chci opravdu použít jako důkaz a odešel,mezitím jeho kolega obhlédl tech. stav auta a přišel s budíkem na dýchání,tak jsem mu tam foknul z plna hrdla a pak to začalo, :mrgreen: kontrola jak má být,hele já musel vyndat všechno,od pojistek až po hever,reserva(uznal mi kompr),lano,vesta,lékárnička(pozor musí být zatavená),nářadí,žárovky(od každe)no měl jsem kliku :mrgreen: křištálově čistej,nic nenašel,pak mi začal vysvětlovat jak je to s hranící křižovatky bílou čarou a stopkou a o pořádném rozhlídnutí,normálně jsem čekal že mi nařídí délku zastavení na takové stopce,byl jsem už vytočenej ale držel jsem hubu,po usednutí do auta odešel a počkejte.Ten první už se neobtěžoval a ten druhý přišel,přinesl doklady a pro dnešek domluvou.Poděkoval konec.Chápeš to,no já byl normálně kantáre,se mi klepali ruce jak fetákovi,nemít tu kameru tak mně tam stáhli o dva litry,já žádný svědky oni dvě benga si to dosvědčí a si normálně v pr...Tak kruci kde to jsme,neříkam že jsem křištálově čistej ale určitý pravidla jsou promne svatá,a oni mě málem utáhli.
A víš co je na tom příběhu ještě to nejlepší,já měl tu kameru celou dobu vypnutou #-o :shock: Síla co :mrgreen:
A jaké z toho pline ponaučení,bez kamery nebo spolujezdce nikam nejedu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pro nika:motůrek jsem nenašel,asi skončil v našem výzkumném programu ](*,) nic jsme nevyzkoumali
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
miro13
**

Příspěvek od miro13 »

...spôsoby policajtov mi nápadite pripomínajú praktiky ukrainských policajtov, mám s nimi zlé skúsenosti...
Trajet 2.0 CRDI 2003
Škoda Forman
Lada 1200
jiri.vacha

pro nik:výzkumný program zabodoval,motůrek i se zámkem nalezen,už mam foto,večer to sem hodím. =D> :mrgreen:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
tr2700automat
**

Příspěvek od tr2700automat »

jiri.vacha píše:...Pořídil jsem si kameru abych se chránil před nezodpovědnýma řidičema,už je tu o tom někde téma,ale že mně ta kamera ochrání před samou policií,to fakt už není normální....A jaké z toho pline ponaučení,bez kamery nebo spolujezdce nikam nejedu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ahojky Jiří. Takže to se Ti stalo s těmi dvěma policajty :shock: . Buď vděčnej kameře, zachránila Tě i když byla vypnutá :mrgreen: =D> . Já jako by jsem to věďěl tak před dvěma dny jsem objednal kameru, už je na cestě :wink: .

Jiří víš jakej je můj názor. Domnívám se že Ty nejseš první oběť těch policajtů. Ti dva poldové to jistě provedli i jiným řidičům. Je mi líto že to nemáš nahrané na kameře, já by jsem to dal do černych ovcích, někdo těm dvou poldům musí pěkně zatáhnout za uši 8-[ .

to miro13: Tak si pořiď kameru, já už ji mám objednanou :wink: .
jiri.vacha

pár fotek pro nika(mužou koukat i ostatní :mrgreen: )
080320122559-001.jpg
080320122559-001.jpg (139.63 KiB) Zobrazeno 642 x
080320122561-001.jpg
080320122561-001.jpg (92.48 KiB) Zobrazeno 642 x
080320122563-001.jpg
080320122563-001.jpg (97.63 KiB) Zobrazeno 642 x
tak takle je to original
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
jiri.vacha

a objednací kod z obalu
080320122564-001.jpg
080320122564-001.jpg (58.67 KiB) Zobrazeno 641 x
je to original central z trajeta,moturek je současti zamku
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
jiri.vacha

a zde jsem si udělal radost,sedm let jsem ji piplal,ještě není hotová,ale letos se snad už konečně svezu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
060320122554-001.jpg
060320122554-001.jpg (201.79 KiB) Zobrazeno 640 x
060320122555-001.jpg
060320122555-001.jpg (189.59 KiB) Zobrazeno 640 x
už se těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
kanal
**

Příspěvek od kanal »

Motorka je krasna, mas muj obdiv.
Jen pozor, at te na ni nechyti ti dva vykutaleni policisti, pac bys asi musel zaplatit bura pokuty, protoze tam neni rezerva a urcite ani vlecny lano ani hever na 1,5 tuny :mrgreen: A urcite si tamhle za rohem pred pul hodinou nezastavil na stopce, pac ses kochal krajinou 8) ...Trest smrti! :shock:
Trajet 2.0 CRDi, 2003
Odpovědět

Zpět na „TRAJET“