ak nepridávam plyn, a potrebujem len udržať vozidlo v pohybe, je to postačujúce. Samozrejme nejdem 50-kou ale okolo 55, pri 50-ke to nie je ono. Nie ,že by to nešlo, ale je to trápenie. Ak pri 55-ke trochu pridám auto pomaly zrýchluje, čo je dobré, ak idem 45 a pridám má tuberkulózu a kašle

...a to so 4-mi luďmi na palube.
Ale musím sa priznať, že takto nejazdím vždy..
Napr. v piatok ma vytočila oktávka, ktorá sa mi pri jednopruhovom nájazde na dialnicu tak lepila na prdel, že som videl belmá vodiča.O pár metrov sa to rozširuje na dva pruhy a potom znova na jeden zaraďovací na dialnicu a je to do kopca. Tušil som, že len čo bude môcť, hneď sa zaradí do lavého a potreboval ma predbehnúť, nemohol ísť tých pár metrov za
A tak som podradil na 3 a plný...predpisy som neporušil, ak by niekto namietal, že vodič predbiehaného vozidla nesmie pridávať, ak ho predbieha iné auto, lebo v obci pri viacprúdovej ceste sa nehovorí o predbiehaní, ale o súbežnej jazde.
Trochu som ten dvojliter potrápil, potom som ubral, aby sa mohol zaradiť bezpečne predo mňa, ale asi nepocítal s tak tuhým odporom...
Neznášam vodičov, ktorý musia byť prvý, za každú cenu...
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com