!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Já to zkoušel-renovaci motorky...Vždy sem si myslel že už mám všechno ok a vždycky se ukázala nějaká závadička Takže teď jen novější auta a motablack_sheep píše:i ja
je to obcas na pytel, ale ten pocit ze je vsecko hotovo a budou se me lidi ptat jestli to je novy, za to bude stat
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Já dával dohromady Š 105 emko a nakonec hulí moutor a dopadla ta kára tak jak dopadlaKyrglik píše:Já to zkoušel-renovaci motorky...Vždy sem si myslel že už mám všechno ok a vždycky se ukázala nějaká závadička Takže teď jen novější auta a motablack_sheep píše:i ja
je to obcas na pytel, ale ten pocit ze je vsecko hotovo a budou se me lidi ptat jestli to je novy, za to bude stat
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
...
no jo na starym aute se vzdycky neco potentuje ja ted musim jet do mimone s hulicim autem pac oprava turba bude az pristi tejden ale na sraz pojedu at se deje co se deje
ale safra jeste bych se mel zeptat vas vsech jestliu tam muzou smradlaci
pac ted me to smrdi vic jak trabant
ale safra jeste bych se mel zeptat vas vsech jestliu tam muzou smradlaci
pac ted me to smrdi vic jak trabant
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Tak tak.Voňavku prodává Vyki a nikdo ji nechce Tak s tím prskoletem koukej dorazitHanz píše:Kašli na smrad, důležitá je oučast a ne voňafka, néé??!! Koukej tam za tejden přijet, aspoň nám tam něgdo udělá čmoudovou stěnu před flojdama...
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
4black_sheep:
Ani neskoušej řeči, že nepřijedeš!! Prostě se s někym domluv a přijeď a nééé, že se mi sype kára, tak se vy prdnu na partu!!!
Ani neskoušej řeči, že nepřijedeš!! Prostě se s někym domluv a přijeď a nééé, že se mi sype kára, tak se vy prdnu na partu!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Vem stavební pěnu + lamino soupravu a vymodeluj nový prahy. To je to fakt tak zlýblack_sheep píše:hosi bad news, hyundai se sype posledni tejdny takze nemuzu zarucit ze prijedu.. kua, nez opravim jedno, druhy se posere a navic jak mi upadli ty prahy tak to pod nima je schnili jako prase, to uz je spis na vyhozeni nez opraveni..