je to obcas na pytel, ale ten pocit ze je vsecko hotovo a budou se me lidi ptat jestli to je novy, za to bude stat

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já to zkoušel-renovaci motorky...Vždy sem si myslel že už mám všechno ok a vždycky se ukázala nějaká závadičkablack_sheep píše:i ja![]()
je to obcas na pytel, ale ten pocit ze je vsecko hotovo a budou se me lidi ptat jestli to je novy, za to bude stat
Já dával dohromady Š 105 emko a nakonec hulí moutor a dopadla ta kára tak jak dopadlaKyrglik píše:Já to zkoušel-renovaci motorky...Vždy sem si myslel že už mám všechno ok a vždycky se ukázala nějaká závadičkablack_sheep píše:i ja![]()
je to obcas na pytel, ale ten pocit ze je vsecko hotovo a budou se me lidi ptat jestli to je novy, za to bude statTakže teď jen novější auta a mota
Tak tak.Voňavku prodává Vyki a nikdo ji nechceHanz píše:Kašli na smrad, důležitá je oučast a ne voňafka, néé??!! Koukej tam za tejden přijet, aspoň nám tam něgdo udělá čmoudovou stěnu před flojdama...
Vem stavební pěnu + lamino soupravu a vymodeluj nový prahy.black_sheep píše:hosi bad news, hyundai se sype posledni tejdny takze nemuzu zarucit ze prijedu.. kua, nez opravim jedno, druhy se posere a navic jak mi upadli ty prahy tak to pod nima je schnili jako prase, to uz je spis na vyhozeni nez opraveni..![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |