2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jasný kluci,už tu na vás ve Vamberku čekám. Je to při cestě(tentokrát vážně).Hanzi-mrkej na ten seznam-já jsem první ,v novinách psali,že se podle tohoto seznamu vybírá místo u hangáru.Neboj,já ti tam budu držet místo. Minule jsem tam byl první,o pár metrů za mnou Mates.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
Myslím si že tolik se nás tam nesjede aby byla nouze o místo na stání. Jinak mě se vejde nejakej Atos nebo Getz do bigónu tak neváhejte .
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
hmm ... qui sait? já si to nechám bohužel asi ják na poslední chvíly jak zdraví dovolí či tak nějak, Tiburon_FX nefím ale asi jo, Pokyamu taky nevěděl co já vím , tak sem se přiznalo noJirka píše:Tak je tady ten slibovanej seznam lidí na 2. Mimoň..
Otazník je u Ivana jestli se nám chlapec uzdraví.. Doufám, že jo
Dále nevím jestli přijedou Zaludnikrs, Cary, Tiburon FX, Dráček, Pokaymu, Lukino a samozřejmě všichni ostatní z klubu..
Takže kdo není v seznamu a pojede ať se nahlásí, naopak kdo tam je a nepojede tak ať se dobrovolně přizná ...
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
cau jirko, mas u me pifko ze to takhle zarizujes za me, kazdopadne mockrat diky. jeste prijede dogin27 a kamos penerjack, co se chysta prihlasit do klubu asi pul roku taky mozna dorazi dva kamaradi z okoli se scoupickama a ja sebou na druhou noc beru svoji pritulku, kamose Martase a jeho babu snad budeme mit cim prijet.....
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hustýýýý to je lidí!! Už se těším jako malej harant!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Kyrglíku toho si nevšímej nemá to cenu!! Jinak vážení hlásím účast kolínko se Mi lepší!!!Kyrglik píše:Zase ale určitě taky hodně lidí přibylo...Třeba já,Hanz,Jouda.... A čím to podle tebe je že hodně lidí odešlo??Hardcam píše:Ono vseobecne hodne lidi za ten rok opadlo, klub pro ne prestal byt zajimavej...cim to je, cim to je...ja to vim:)
P.s Hanzi nemůžu si nechat ujít až uvidím Tvou rodinku a samozřejmě dobré kamarády a kamarádky!!!
Naše banda tam bude,tak vocegou!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)