takhle mi to psal josef do zprávy
Hlavice Korb
Plzeň, Klášterec, Hradiště, Olomouc, Samson, Protivín, Třeboň, Strakonice, Pelhřimov, Hradec, Hlinsko, Havlíčkův Brod, Broumov, Dobruška, Polička, Nová Paka, Malý Rohozec, Budvar, Radegast, Most, Louny, Východní Čechy, Benešov, Kutná Hora, Rakovník, Nymburk, Lobkowicz, Pardubice, Náchod, Lanškroun, Lanškroun
Hlavice Flach
Pražské pivovary, Popovice, Krušovice, Český Krumlov, Bernard, Děčín, Hanušovice, Litoměřice, Ústí nad Labem, Vratislavice, Svijany, Trutnov, Starobrno, Uherský Brod, Ostrava, Přerov, Opava
Hlavice Combi
Březnice, Chodová Planá, Jarošov, Znojmo, Černá Hora, Jihlava, Břeclav, Vyškov, Litovel, Vsetín, Zlatý Bažant
zaráží mě, že černá hora je lobkowicz a přitom má jinou koncovku

možná myšleno pro jejich grenu (něco jako kofola, ale chutnější) klidně můžu vzít dva sudy, nebo tři a každý jiný, na čtvrtek padesátku pátera, na pátek něco jinýho a závěrečný sobotní třeba kvasara, má 5,7 %
sudy černý hory nemám problém a je to výtečný pivovar, pípu bych měl taky ale jestli nebude pasovat hlavice tak jsem namydlenej. Nebo ty máš nějaký jiný? Ale nemám s tím zkušenost, jestli se dá přehodit jiná a jedem nebo jak to funguje