Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: Koupe coupé
s tou korozi - zalezi na stari, ale moje 1996 me uz prichystala vymenu napravnice..
pak mam nacaty ty prahy - nastesti to je jeden dil s blatnikem, kde mi reznou lemy takze jsem sehnal cely dil novy a je to. ale jsou to starosti / penize / prace navic. navic jsem uz par 96 videl v podobnym a horsim stavu! takze koupit 2000/2001 rok nebude problem bez koroze, ALE hned po koupi doporucuji dodatecnou ochranu podvozku, prahu a dutin! nebo prodat do 4 let
pak mam nacaty ty prahy - nastesti to je jeden dil s blatnikem, kde mi reznou lemy takze jsem sehnal cely dil novy a je to. ale jsou to starosti / penize / prace navic. navic jsem uz par 96 videl v podobnym a horsim stavu! takze koupit 2000/2001 rok nebude problem bez koroze, ALE hned po koupi doporucuji dodatecnou ochranu podvozku, prahu a dutin! nebo prodat do 4 let
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
-
- *
Re: Koupím Hyundai coupe 1G
ja ted koupil o ove NIC MOC stav... prace na tyden, oprava na 15tisic, ale zase sem ho koupil za 35tisic ... takze pouvazuj, jestli nevzit horsi stav ( nebourany ale) a doopravit a doladit podle svyho
ja se tesim az ho uvidim zpraveneho a sednu do nej !!! to bude hukottt
ja se tesim az ho uvidim zpraveneho a sednu do nej !!! to bude hukottt
Hyundai Coupe 1998 2,0 102Kw , červený žralok
aby to nebyl hukottt do prvního stromu
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
to bejvaa
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
jo a vyzkousej si nekde treba na mokru na nakym letisti jizdni vlastnosti... je to vcelku pretacivy a hodne casto to pak konci otockou pres boudu
I ❤ cars
-
- *
hošani, nerad to říkám a vím, že to asi tcrdí každý, ale ja nejsem zadny zavodnik, co zene auto do maxima ...
doma mame fabii 16v , ford kuga 140koní, mel sem audinu 1,8 benzin ...
Nalitane mam pres 35tisíc kiláku .... takze nebojim se, ze bych ho nastrilel...
Hukot bude to mit takove nice auto a vlastni
Stromy nepotkavam
doma mame fabii 16v , ford kuga 140koní, mel sem audinu 1,8 benzin ...
Nalitane mam pres 35tisíc kiláku .... takze nebojim se, ze bych ho nastrilel...
Hukot bude to mit takove nice auto a vlastni
Stromy nepotkavam
- black_sheep
- Moderátor
no.. 35tis nekdo udela za rok
proste jen - davej si na nej pozor, casto to tak dopada, ze to auto nekoho zaskoci neni to narazka, ale dobra rada.
proste jen - davej si na nej pozor, casto to tak dopada, ze to auto nekoho zaskoci neni to narazka, ale dobra rada.
I ❤ cars
-
- *
jasně, díky budu brát na vědomí a nebudu delat chujovinky
je mi jen 21 zatím
je mi jen 21 zatím
z toho si nic nedelej.ja mel v 21 najeto asi 5000km a o rok pozdeji okolo 50000km
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
tak a je doma zatím všechno vypadá ok i když aspoň základní údržba bude potřeba,mám pocit že předchozí majitel nikdy nezvedl kapotu
p.s. neví někdo přesné rozměry řemenů ( 3ks) na motor 1.6 ? v shopech na webu jsem našel různé rozměry a ty co tam mám mají nečitelně napsané rozměry a nechce se mi půl dne běhat do obchodu a zpátky a měnit je za jiný rozměr
p.s. neví někdo přesné rozměry řemenů ( 3ks) na motor 1.6 ? v shopech na webu jsem našel různé rozměry a ty co tam mám mají nečitelně napsané rozměry a nechce se mi půl dne běhat do obchodu a zpátky a měnit je za jiný rozměr
z hlavy pamatuju jen řemen na servo - klínový 13x675, ostatní tak často neměním, takže nevim
Ahoj ja jsem myslel ze ho budu krotit ale musel jsem krotit sebe nez jsem si zvykl na jeho odpich,ale o proti F. Unu 1.3 turbo co jsem mel pred cupe je mnohem stabilnejsi!!!preju ti krasne litani ,litani z duvodu ze tam sedim jak v letadle aspon ja!!
Parada G1
Parada G1
Hyundai cupe 2.0 r.v.1998
dík no nějak to zjistím, asi pokus- omyl
teď řeším naklápění světel, přestalo mi fungovat naklápění levého světla ,ale zaboha nemůžu přijít jak se ten motorek dá vymontovat,odpojil jsem konektor, sundal kryt, potom ten motorek šel vytočit tak o 45 stupňů doprava a uvolnit ale dál už nevím,hrubé násilí použít nechci poradí někdo kdo to rozebíral ?
http://img143.imageshack.us/img143/9184/p1010130p.jpg
teď řeším naklápění světel, přestalo mi fungovat naklápění levého světla ,ale zaboha nemůžu přijít jak se ten motorek dá vymontovat,odpojil jsem konektor, sundal kryt, potom ten motorek šel vytočit tak o 45 stupňů doprava a uvolnit ale dál už nevím,hrubé násilí použít nechci poradí někdo kdo to rozebíral ?
http://img143.imageshack.us/img143/9184/p1010130p.jpg
do světla z něj leze mosazná tyčka s kuličkou na konci, co je zaražená ve světle, tedy do paraboly/čočky světla, ovládá potkávací i dálkové současně. Takže to otočení motorku je správně, je to na zámku a pak jen vytáhneš, chce to trochu nebát se zatáhnout, ta půlkulička na tyčce na konci pak vyskočí z paraboly. Měl jsem taky jeden v háji, po vymontování jsme ho taky otevřel, spálený motorek, ale neopravoval jsem to, sehnal jsem si to celý náhradní a vyměnil kus za kus
aha, už je venku, dík motorek je v pořádku, točí se, takže to vypadá na tu elektroniku