Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
vodopadek píše:tak jsem testoval. zjistil jsem ze mi v servise foukli kola na 2.6 asi chteli abych byl poradnej tvrdakno takze jsem to upustil na 2.2 dle manualu a jedno kolo jsem upustil na 2 no a... nic
objel jsem blok, a kontrolka se nerozsvitila
tak nevim zda to funguje nebo ne. uvidim zitra pojedu do prace to je dal nez objeti bloku a uvidim jestli se kontrolka rozsviti
takhle se zda ze vse funguje? po otoceni klicku se kontrolka rozsviti, po nastartovani zhasne. treba to chce ujet par km nez to PP zjisti ze se mu neco vymenilo
nekdo dalsi se zkusenostma s tmps od valoru?
t0x!n píše:Boha jeho jsem rad za svoje skryty ventilky a to, ze me nepostihlo jeste toto silenstvi, zlatej rok 2013
Neviem ci sa kontrolka nerozsvieti az ked je tlak pod 2.0vodopadek píše:tak jsem testoval. zjistil jsem ze mi v servise foukli kola na 2.6 asi chteli abych byl poradnej tvrdakno takze jsem to upustil na 2.2 dle manualu a jedno kolo jsem upustil na 2 no a... nic
objel jsem blok, a kontrolka se nerozsvitila
tak nevim zda to funguje nebo ne. uvidim zitra pojedu do prace to je dal nez objeti bloku a uvidim jestli se kontrolka rozsviti
takhle se zda ze vse funguje? po otoceni klicku se kontrolka rozsviti, po nastartovani zhasne. treba to chce ujet par km nez to PP zjisti ze se mu neco vymenilo
nekdo dalsi se zkusenostma s tmps od valoru?
Ano, ihned po nastartování kontrolka zhaslapatriknet píše:Ahoj, a ako si prosim ta dopadol co sa tyka parovania senzorov? mne sa to zda sa sparovalo samo... tebe tiez?cyclope píše:Ahoj kluci, včera jsem zakoupil origo TPMS na akci u Auto Dorda Česká Lípa za 3.100,00 Kč bez DPH. Jel jsem tam i s nově koupenými AL disky (Ultimate od Auto Kelly), jestli to bude pasovat a vše sedí, jak má. Volal jsem i po místních pneuservisech a potvrdily, že s kompatibilitou nebude problém. Jen mne technici upozorňovali, ať upřednostním takový pneuservis, který má s montáží TPMS senzorů zkušenosti a má na to školení a potřebně vybavení, že TPMS se utahuje na určitý moment, aby to někdo nezku... nezničil. U nás v ČL je jich dost, všichni si ale za tu přetěžkou dřinu (montáž 1 ks TPMS senzoru, který nebyl zakoupen u nich) svorně řekli od 80 do 120 Kč za 1 ks TPMS senzoru.
Jinak jsem chtěl odjezdit zimní sezónu bez senzorů a ušetřit nějakou pětku, ale po rozhovoru s kámošem, co likviduje škodní události jsem si to rychle rozmyslel. Při autonehodách se samozřejmě pojišťovna snaží o co nejmenší plnění, a proto kontrolují i snímače (samozřejmě u aut, u kterých je to v povinné výbavě, tzn. r.v. 2015 +). Naopak policajtům je to při běžné kontrole buřt, do auta určitě nepolezou.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |