Dnes jsem tam byl, a stojí tam furtBolo píše:Tak včera jedno kupé zase v Havířově (tam se snad s nima roztrhl pytel) ,bylo to u Obi.Fotila kamaradka,takže to tak i vypadá

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Dnes jsem tam byl, a stojí tam furtBolo píše:Tak včera jedno kupé zase v Havířově (tam se snad s nima roztrhl pytel) ,bylo to u Obi.Fotila kamaradka,takže to tak i vypadá
Sakra práce, to zní zajímavěBolo píše:No dneska jsem si udělal výlet k Žermankám (přehrada) a bylo tam tohle kupé.Vím že to vypadá jako blbá výmluva ale tentokrát fotil kamarád a taky mu to moc nejde.Kdybych necpal peníze do aut tak jsem si mohl koupit mobil s foťákem.Jinak u žermánek paráda už i holky sundavaj podprdy při opalování
.
Nema znacku SC? Myslim ze je z Dunajskej Luznej...Russell píše:Ja na firemnom parkovisku stale stretavam dve coupecka jedno strieborne 98 alebo 99 rocnik a druhe ''ctyroko'' asi 2001 tka zlte. Budem ich musiet niekedy nafotit a hned ich sem nahodim.
Neviem, skusim pozriet a napisem. A co inak na ten zraz pri CF chodis ?Engineer píše:Nema znacku SC? Myslim ze je z Dunajskej Luznej...Russell píše:Ja na firemnom parkovisku stale stretavam dve coupecka jedno strieborne 98 alebo 99 rocnik a druhe ''ctyroko'' asi 2001 tka zlte. Budem ich musiet niekedy nafotit a hned ich sem nahodim.
Jj chodim, len minuly tyzden som nebol autom a teraz som v BrneRussell píše:Neviem, skusim pozriet a napisem. A co inak na ten zraz pri CF chodis ?Engineer píše:Nema znacku SC? Myslim ze je z Dunajskej Luznej...Russell píše:Ja na firemnom parkovisku stale stretavam dve coupecka jedno strieborne 98 alebo 99 rocnik a druhe ''ctyroko'' asi 2001 tka zlte. Budem ich musiet niekedy nafotit a hned ich sem nahodim.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |