Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Petře,vítej v partě Rádi tě mezi sebe příjmeme.Uvidíš,že tu jsou super lidi-že mám pravdu Ivane,Hanzi,Blacku,Jirko1........ A když se ptáš na olej,pozink,nástřik spodku(určitě to tu najdeš)-tak okamžitě vidím RADEHO 622 ,jak čeká,až se ho na tyto věci zeptáš.Klidně se ho zeptej i na SVÍČKY-určitě poradí.,že RADE622.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Joooo Borku máš pravdu, přivítáme všechny...Zdravím tě stepane.p
To cos psal, že tě zajímá, určitě v tématu Accent najdeš
Pozink máš, udělat nástřik podvozku jsem doporučoval, ale po zimě je všechen pryč
No jo, další novej Accent
Si teď tak říkám, že se starým Accentem jsem byl na srazu sám..Snad to bude příště lepší
To cos psal, že tě zajímá, určitě v tématu Accent najdeš
Pozink máš, udělat nástřik podvozku jsem doporučoval, ale po zimě je všechen pryč
No jo, další novej Accent
Si teď tak říkám, že se starým Accentem jsem byl na srazu sám..Snad to bude příště lepší
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Sprosťáku, že ti nejni hanba takhle mluvit! Tobě na srazíku hézky otrnulo... Ještě, že nás tam bylo tak málo nebo bych jen odpovídal na tydle dotazy. Při dalším setkání to rozeberem u Borkovejch řízečků,ne?Jirka1 píše:Jak tak koukám , Hanzi, kde že to máš bydliště
Mají tam bejt nějaký háčky, čárky nebo je to takhle správně ?
Tipoval bych to, že každej tejden starosta čistí cedule na začátku a na konci obce ne?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
My se sice neznáme osobně, ale měla bys přijet na příští sraz podpořit Accentisty - my sme s Jirkou1 takový nesmělý, že jsme se tam teď pomalu ztráceli. Jirka1 sice Accentika podlil, aby mu vyrostl, ale málo platný.......blondynaa píše:Taky vítám nového accentáře na mě si Borku zapoměl
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Jasný příště mi to budeš muset vysvětlit, abych to nevyslovoval špatněHanz píše: Sprosťáku, že ti nejni hanba takhle mluvit! Tobě na srazíku hézky otrnulo... Ještě, že nás tam bylo tak málo nebo bych jen odpovídal na tydle dotazy. Při dalším setkání to rozeberem u Borkovejch řízečků,ne?
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012