kdyby benzin zral tolik jako diesel, me bych zpatky benzin....

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Hej trochu toho prášku bych bral na Silvestra.Myslím, že tak kilo by stačilo.Mexican píše:kritizovalli to aj u Ceedu.. a u Accenta sa to zdalo fajn, ale ked som sadol do fiesty tak svetelny kuzel bol o dobrych 5 m dalej. Tak neviem ci si mam tunersky zapnut vzdy aj hmlovky alebo postelovat naklapanie (mam to na 0 az 1 lebo v kufri nosim pravidelne tak 30 kg matrosu (nepytajte sa co to je, ale je to prasok a nie je to cukorHardcam píše:u H klasika, v Korei asi nejezdi po tme.
to se děla od oka. Nějaký pán sedí v kanclu na IP Pavlova a podle toho co tam projedu da tabulku dohromady... hold poslední dobou jezdilo více elanterHardcam píše:jaara: ta statistika je docela podivna, v obdobi 10/2007 se prodalo 25 elanter? Jak je to mozne, kdy se temer druhym rokem nevyrabi a neprodava? Dale jsou zajimava ta procenta, u nekterych modelu se prodej podaril i na 120% benzin 45%, diesel 75%...jeste, ze jsem takovym tablkam nikdy neprikladal vahu.
Davide to je "f pohode", otec omylom čapol do Hdi 50l 100octanového V-RacinguDavid C3 píše:..
ale asi až bych si nezvykl a dávam tam naftu
Ta statistika je od začátku roku do 10/2007, takže za deset měsíců. Jestli to chceš jenom za jeden měsíc, tak musíš zvolit Načítaně od začátku roku NE. V říjnu už se neprodala žádná Elantra. Jinak chybu tam nevydím, jsou tam celkové prodeje v kusech, z toho diesel v kusech a vypočteno diesel v procentech, benzín v procentech se tam neuvádí. Podle mě je to dobře.Hardcam píše:jaara: ta statistika je docela podivna, v obdobi 10/2007 se prodalo 25 elanter? Jak je to mozne, kdy se temer druhym rokem nevyrabi a neprodava? Dale jsou zajimava ta procenta, u nekterych modelu se prodej podaril i na 120% benzin 45%, diesel 75%...jeste, ze jsem takovym tablkam nikdy neprikladal vahu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |