já osobně servisu mytí auta zakazuji...

jinak pěkné postřehy... dobrá práce

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ďakujem že konečne seriózny prístuphafush píše:Já zkusím být vážnější. Ideální rozmezí otáček pro tyto motory je 2000 - 4000 otáček.
Turbo zabírá od těch cca 1850ot. a nad 4000ot. už klesá krouťák. Je důležité, aby ti po přeřazení neklesly otáčky pod těch cca 2000ot. Prostě nižší kvalt musíš vytočit přes 2500ot.. Takže tu máme rozmezí 2500 - 4000ot. na které by jsi měl nižší kvat vytočit před přeřazením.
A kolik přesně budeš točit v tomto rozsahu je hlavně na tobě, stylu jízdy a okolních podmínkách (kopec, klesání, akcelerace při předjíždění, nebo naopak snaha o nižší spotřebu).
Ale tvou navrhovaných 3000 ot je opravdu taková běžná hodnota pro normální jízdu.
Ja som nemal,ale jeden kolega tu písal,že ju na aute mal a vôbec sa im to nepáčilo.mihlit píše:Proč by kvůli ní měli skákat? Tys s tím měl někdy problém?
Tak to ja zase som chodil a chodim do myčiek bez obav a ked som predaval posledne auto po 5 rokoch tak sa kupec aj na tie tkz. mikro zameral a nechcel veriť, že som ho pravidelne umyval v myčkach. No, ale je pravda, že som v živote do hocijakej myčky nevliezol !!!XMira píše:mihlit: Dobrý vědět. Ani já do myčky nejezdím právě z tohohle důvodu.
Třeba to udělají jako u KIA po roce ho vrátí. Ceednik taky pro MY2016 o GDIčko přišel (jestli si dobře pamatuju) a teď už v nabídce zase je...vorlajz píše:Já mám Ceeda 1.4 atmosféru a pohoda...![]()
škoda, že vyřadili z nabídky GDI
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |