Ahoj, co říkáte na OIII. Zakládat téma ix20 nebo OIII nemá cenu to je jasný. Tady už se jedná o auto podstatně jiného charakteru, nebo třídy. Já jsem měl dneska možnost prvního fyzického kontaku. Tak si dovolím pár prvních dojmů laického pozorovatele. Nejsem žádnej hudební kritik co vybleje dvě A4ky za pět minut. Tak to berte s rezervou. Na přeskáčku
… větší rapid
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
řekl bych klobouk dolů před odvahou, že s celkem nijakým bezpohlavním designem jdou dnes do boje o zákazníka. Trochu Bora, trochu Passat, trochu Superb možna A4….a hodně OII. když si vzpomenu včera na i40 seděl jsem v několika v autosalonu v
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
tak pro mě by byla jasna volba i40! A i když O I.II.III. není můj šálek kávy tak jim držím palce. Mám ale lehké mrazení v zádech, aby nedopadli jako s Rapidem. Myslím novinové titulky nejhůře prodávaná škodovka – toho se těžko zbavuje. Navíc tato OIII o které píšu, byla docela holá verze. S motorem tdi, v kufru ale není vespod gumovej koberec, je tam sololit ( no to pardon v roce 2013!!!!) ve světlech nejsou ledky
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
, na volantu ani jedno tlačítko
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
. Kde jsme? Starej volant, pořád nějaká imitace smajlíka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nebo panáčka ze semaforu? Kufr jako kráva asi na krávu a konve mlíka pro francouzského farmáře, nevím. Jedna schránka u šajtpáky končí nějak divně zaseklá pod palubovku. Vzadu dost místa to je zlepšeni. Spíš konečně splněné nápravné opatření! Celkově zpracování působí dobře, umakaný, udělaný pěkně. Pohráli si s detailem, zadek zase čučí nějak úzce . Asi to dělá ta novinka prolis u značky, vypadá úzce jako superb. Já nevím jak to hodnotit. Na pětku to určitě není, asi je to lepší než dostatečně, snad dobře, to asi jo to určitě dobře. Ještě líp? Chvalitebně? No ale za co? Všechno průměr, design dokonce možná lehce pod. Trošku nuda. Nic mě tam nezaujalo co bych chtěl do svého auta co jsem neviděl. Necháme to na trhu. Pokud si ji koupí každý kdo jezdí OII až ji ojezdí, tak je zaděláno na několik let na slušný odbyt.