A pochváľ sa ako si spokojný,či poprípade aj FOTO.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nezmysel... kamera musí byť čo najvyššie nad kapotou.... schovať kábel na i30 je otázkou 15min..... na youtube je hromada návodovmopic píše: ↑05 bře 2021, 10:52 Mám obecný dotaz ke kamerám do auta. Máte někdo zkušenost s umístěním kamery ne nahoře za zrcádkem, ale dole těsně nad palubkou? Má v takovém případě kamera dostatečný záběr? Nechce se mně složitě tahat a schovávat kabel, aby se neklimbal v zorném poli a v případě umístění nad palubkou by se dal kabel prostě jen položit na palubku.
Díky, mrknu.Scaild píše: ↑05 bře 2021, 11:38 mopic: To podle mě moc dobře fungovat nebude, většinu záběru bude tvořit kapota. V i30 se dá naštěstí kabel od zrcátka natáhnout velmi jednoduše. Mezi oknem a tapecem je na kabel akorát mezerakoukni ke mě do topicu, tak jsem dával fotky jak jí mam nainstalovanou: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 45#p563892
Kamera se zapne samozřejmě otočením klíčku a oznámí ti anglicky ženským hlasem , že začíná nahrávat. Ty pak během jízdy můžeš říct v podstatě dva pokyny: 1) Take Picture - kamera vyfotí a uloží
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |