![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nemůžu se dočkat na Moravu, až to uvidim na vlastni bulvy...
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Kamaráde já vím moc dobře co to obnáší,chvíly jsem to taky dělal,dělal jsem takovýho přípraváře a dej pokoj s tím to je něco šílenýho ,to já radši motory to je mojeMartasZ píše:No nemysli si, nebyla to pořád jen idylka.. občas pěkně tekly nervy.. a Standova přítelkyně byla taky hodně nas.anáivan píše:No já si svůj komentář nechám až na Moravu![]()
Marťaszi připrav se,že bude suchej jako vždy![]()
![]()
![]()
Už se těším až to uvidím na vlastní oči,kluci ale mákli jste si hodně ,Marťaszi to Tě StandaK asi nenávidí,místo aby odpočíval ,tak makal jako bůhTo bude litrů leštěnky
![]()
Ježíšmarjá
![]()
![]()
Ale nakonec vše je zas v pohodě.. výsledek předčil úplně vše a tak to má bejt.. Sakra už aby ta Morava byla.. doufám, že mi teď aspoň někdo pomůže s leštěnim a ne že zas budete stát kolem mě
Tak se domluv z Martaszem at te vyzvedne a vezme sebou!Co ty na to Martaszi?DeBí píše:to se ti to řekneMartasZ píše:Tak přijeď na MoravuDeBí píše:Kuňa...to chci jednou vidět na živo...uááá...jinak mam podobne plany
A už jsi viděl po ránu DeBí? Co ty víš.......MartasZ píše:HahahaJá mám teď ale oči jen pro jedno.. a to vypadá po ránu takhle
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |