Jinak co se týká automatických světel. Ela je bohužel nemá, i když si nejsem jist, jestli nebyla možnost je přikoupit. Každopádně mam pocit, že jsem je na Ele viděl, ale tak v prospektu. Nejspíš výbava, která nebyla určená pro Evropu. Osobně používam denní a potkávačky zapínam ručně. Je možnost je nechat svítit po zamknutí, slouží k tomu, že vám Ela pěkně svítí na cestu domů, abyste nezakopli. Po odemknutí funguje stejně. Ale podle mě trpí zbytečně žárovky, protože při startu svítí. Sice v ten moment zhasnou, ale kolísající napětí jim živostnost neprodlouží. Spíš takový frajeřinka

Jinak gumy 215/45 R17 není problém, mám vyhlídnutý Hancook (nebo jak se to píše), cena nějakých 2300 za kus. Ten rozměr 225 se na Elách objevuje často. Problémy? Pokud nebude někdo štouravej na technický tak asi ne. To že někdo při nehodě napíše rozměr gum do nějaký zprávy a pojišťovna porovná údaj s techničákem a neuhradí náklady, to se asi nestane. Teda neslyšel jsem o tom. Na technický to bývá ale častý jev. Osobně jsem takhle jednu technickou neprošel.